Etherische olie Wierook - EO045

Vorige Artikel 38 van 41 Volgende
€ 5,95 (inclusief 21% btw)

    ​​   

Botanisch INCI: Boswellia Carterii Oil

Synoniemen: Wierook, Olibanum

Herkomst: Somalië

Omschrijving: Wierook is een harshoudende, altijdgroene boom tot 5 meter hoog met een papierbast en clusters geveerde bladeren. Kleine witte bloemen verschijnen in het voorjaar, gevolgd door roodbruine zaaddozen. De geurige hars ( tranen ) scheidt zich natuurlijk af van de bast om zich te beschermen tegen wonden. De Boom komt oorspronkelijk uit droge en bergachtige streken in Arabie en de hoorn van Afrika. 

Extractie: Wierook olie is verkregen via stoomdestillatie van de hars.

Toepassingen: Aromatherapie toepassingen, parfumindustrie en wordt in veel wieroken verwerkt.

Eigenschappen: Ontstekingsremmend, antiseptisch, antidepressivum, samentrekkend, wondhelend, slijmoplossend, immuun stimulerend en kalmerend.

Werking / helpt bij: Bronchitis, meditatie, huidverzorgend, anti-rimpel, zwangerschapsstrepen ( striae ), kleine wondjes, littekens, zweertjes, spataders, spataderzweren, griep en blaasontsteking.

CAS: 89957-98-2 / 8050-07-5

SDS    TDS    IFRA    ALL    SPEC

Gastenboek

  • 18-09-2020 - vriendelijke bediening via telefoon
    levering op tijd ...  lees meer
  • 26-08-2020 - Giet zeep besteld. 21-08-2020
    Nu al alles binnen.en keurig verpakt. lees meer
  • 09-04-2020 - Ik bestel alweer ruim 1,5 jaar mijn spullen bij jullie...  lees meer
Plaats een bericht

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Aanbieding

Nieuwsflash

Blijf op de hoogte van:
Nieuwe & GRATIS producten
Tijdelijke aanbiedingen
Kortingen & Acties
Aanmelden
15 jaar ervaring
© 2007 - 2020 De Online Zeepwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel