Nieuwe fabriekant

Etherische olie Ylang Ylang - EO022

Vorige Artikel 39 van 41 Volgende
€ 4,55 (inclusief 21% btw)

    ​​   

Botanisch INCI: Cananga Odorata Flower Oil

Synoniemen: Ylang Ylang, Unona Odorantissimum, Flower of Flower.

Herkomst: Madagascar

Omschrijving: De Cananga boom wordt tot 20 meter hoog met lange , groengele bloemen. De bloemen die het gehele jaar aan de boom bloeien verspreiden een fascinerende, bedwelmende geur. De boom komt oorspronkelijk uit de Filipijnen en Indonesie maar tegenwoordig ook gecultiveerd op Madagascar voor de parfumindustrie.

Extractie: Ylang Ylang olie is verkregen via stoomdestillatie van de bloemen van de Cananga boom.

Toepassingen: Aromatherapie toepassingen, bekende monoi olie, parfumindustrie.

Eigenschappen: Antiseptisch, ontstekingsremmend, sterk krampstillend, bloeddrukverlagend, antidepressivum en kalmerend.

Werking / helpt bij: Huidverzorging bij een geirriteerde, droge of vette huid, acne, hartkloppingen en nerveuze spanningen.

 

CAS: 83863-30-3

SDS    TDS    IFRA    ALL    SPEC

Gastenboek

  • 18-09-2020 - vriendelijke bediening via telefoon
    levering op tijd ...  lees meer
  • 26-08-2020 - Giet zeep besteld. 21-08-2020
    Nu al alles binnen.en keurig verpakt. lees meer
  • 09-04-2020 - Ik bestel alweer ruim 1,5 jaar mijn spullen bij jullie...  lees meer
Plaats een bericht

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Aanbieding

Nieuwsflash

Blijf op de hoogte van:
Nieuwe & GRATIS producten
Tijdelijke aanbiedingen
Kortingen & Acties
Aanmelden
15 jaar ervaring
© 2007 - 2020 De Online Zeepwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel