Etherische olie Vetiver - EO021

Vorige Artikel 37 van 41 Volgende
€ 8,85 (inclusief 21% btw)

    ​​   

Botanisch INCI: Vetivera Zizanoides Root Oil

Synoniemen: Vetiver, Andropogon Muricatus, Khus Khus.

Herkomst: Indonesie

Omschrijving: Vetiver behoort tot de grasachtige ( Poaceae )  en komt oorspronkelijk uit Tropisch Azie. De Vetiver is een fors gras tot 3 meter hoog met een sterk wortelsysteem. Tegenwoordig wordt Vetiver veel gekweekt op Haiti en Indonesie. In berggebieden is deze grassoort aangeplant om gronderosie tegen te gaan. De wortels kunnen in de bodem tot 3 meter diep doorgroeien.

Extractie: Vetiver olie is verkregen via stoomdestillatie van de gedroogde en fijngehakte wortels.

Toepassingen: Aromatherapie toepassingen, parfumindustrie vooral in mannengeuren.

Eigenschappen: Antiseptisch, krampstillend, cytofylactisch ( verhoogd de activiteit van de witte bloedlichaampjes ), ontgiftend, immuun stimulerend, kalmerend op de zenuwen, tonicum op klieren en aders.

Werking / helpt bij: Desinfecteert omgeving, depressie, slapeloosheid en uitputting, huidverzorging voor acne, vette, droge en oudere huid en spierpijn.

CAS: 8016-96-4

SDS    TDS    IFRA    ALL    SPEC

Gastenboek

  • 18-09-2020 - vriendelijke bediening via telefoon
    levering op tijd ...  lees meer
  • 26-08-2020 - Giet zeep besteld. 21-08-2020
    Nu al alles binnen.en keurig verpakt. lees meer
  • 09-04-2020 - Ik bestel alweer ruim 1,5 jaar mijn spullen bij jullie...  lees meer
Plaats een bericht

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Aanbieding

Nieuwsflash

Blijf op de hoogte van:
Nieuwe & GRATIS producten
Tijdelijke aanbiedingen
Kortingen & Acties
Aanmelden
15 jaar ervaring
© 2007 - 2020 De Online Zeepwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel