Etherische olie Laurier - EO037

Vorige Artikel 16 van 41 Volgende
€ 3,35 (inclusief 21% btw)

    ​​   

Botanisch INCI: Laurus Nobilis Oil​

Synoniemen: Laurier, Bay Laurel, Sweet Bay, Bay Tree, True Laurel, Grecian Laurel.

Herkomst: Oost Europa

Omschrijving: De Laurierboom komt oorspronkelijk uit Klein Azie maar is sinds lange tijd ingeburgerd in het Middellandse Zeegebied. het is een altijd groene struik of boom die tot 15 meter hoog kan worden. De Laurierboom heeft leerachtige, glanzende bladeren en kleine cremegele bloemen en donkerpaarse bessen.

Extractie: Laurier olie is verkregen via stoomdestillatie van de bladeren en twijgen.

Toepassingen: Aromatherapie toepassingen, parfumindustrie voor mannen parfums.

Eigenschappen: Sterk pijnverdovend, sterk slijmoplossend, virusdodend, sterk krampstillend, ontstoppend op het lymfestelsel, neurotonisch regulerend en anti- reumatisch. 

Werking / helpt bij: Sinusontstekingen, chronische bronchitis, astma, griep, virusinfecties, spierpijn, gewrichtspijn, reumatische klachten, acne en vette huid, milia en steenpuisten.

CAS: 8002-41-3/ 8007-48-5/ 84603-73-6

SDS    TDS    IFRA    ALL    SPEC

Gastenboek

  • 18-09-2020 - vriendelijke bediening via telefoon
    levering op tijd ...  lees meer
  • 26-08-2020 - Giet zeep besteld. 21-08-2020
    Nu al alles binnen.en keurig verpakt. lees meer
  • 09-04-2020 - Ik bestel alweer ruim 1,5 jaar mijn spullen bij jullie...  lees meer
Plaats een bericht

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Aanbieding

Nieuwsflash

Blijf op de hoogte van:
Nieuwe & GRATIS producten
Tijdelijke aanbiedingen
Kortingen & Acties
Aanmelden
15 jaar ervaring
© 2007 - 2020 De Online Zeepwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel