Etherische olie Koriander - EO012

Vorige Artikel 17 van 40 Volgende
€ 4,05 (inclusief 21% btw)

    ​​   

Botanisch INCI: Coriandrum Sativum Seed Oil

Synoniemen: Koriander zaad, Chinese Parsley.

Herkomst: Rusland

Omschrijving: Koriander is een kruid dat tot 70 cm hoog wordt met aromatische geveerde bladeren met in de zomer witte bloemen, familie van de schermbloemige ( Apiaceae ) Koriander komt oorspronkelijk uit Azie en Noord- Afrika maar tegenwoordig groeit het vooral in Frankrijk. Marokko en India. Het is een zeer oud kruid dat al duizenden jaren gebruikt wordt in de keuken en in de geneeskunst. De naam Coriandrum is afgeleid van het Griekse “koriannon” ofwel  luis omdat er een zekere overeenkomst zou zijn tussen de geur van korianderblad en die van de wandluis.

Extractie: Koriander zaad olie is verkregen via stoomdestillatie van het gedroogde en gekneusde zaad.

Toepassingen: Aromatherapie toepassingen, culinaire smaakmaker en parfumindustrie in kruidige mannengeuren en eau de colognes.

Eigenschappen: Pijnverdovend, anti- reumatisch, ontstekingsremmend, krampstillend, zuiverend, schimmeldodend en lipolytisch.

Werking / helpt bij: Slapeloosheid, vergeetachtigheid, pijnlijke littekens, spierpijn, jicht, spierpijn, stijfheid, griep en kolieken. 

CAS: 84775-50-8

SDS    TDS    IFRA    ALL    SPEC

Gastenboek

  • 18-09-2020 - vriendelijke bediening via telefoon
    levering op tijd ...  lees meer
  • 26-08-2020 - Giet zeep besteld. 21-08-2020
    Nu al alles binnen.en keurig verpakt. lees meer
  • 09-04-2020 - Ik bestel alweer ruim 1,5 jaar mijn spullen bij jullie...  lees meer
Plaats een bericht

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Aanbieding

Nieuwsflash

Blijf op de hoogte van:
Nieuwe & GRATIS producten
Tijdelijke aanbiedingen
Kortingen & Acties
Aanmelden
15 jaar ervaring
© 2007 - 2020 De Online Zeepwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel