Etherische olie Zoete Basilicum - EO023

Vorige Artikel 45 van 45
€ 4,35 (inclusief btw)

    ​​   

Botanisch INCI: Ocimum Basilicum Oil

Synoniemen: Basilicum, zoete Basilicum

Herkomst: Egypte

Omschrijving: Basilicum is een eenjarig kruid met grote eivormige bladeren en roze witte bloemetjes in de bovenste bladoksels. De plant komt oorspronkelijk uit Afrika en Azie maar wordt nu op grote schaal gecultiveerd in Europa.

Extractie: Basilicum olie is verkregen via stoomdestillatie  van het bovengrondse deel van de bloeiende plant.

Toepassingen: Aromatherapie toepassingen en parfumindustrie.

Eigenschappen: Algemeen tonicum, antidepressivum, slijmoplossend, verfrissend en  ontspannend.

Werking / helpt bij: Lever en galklachten, sinusklachten, depressie, vermoeidheid, astma, bronchitis, spierpijnen en darmkrampen.

CAS: 84775-71-3 / 8015-73-4

SDS    IFRA    ALL    SPEC    PS

Nieuwsflash

Blijf op de hoogte van:
Nieuwe & GRATIS producten
Tijdelijke aanbiedingen
Kortingen & Acties
Aanmelden

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.
15 jaar ervaring
© 2007 - 2022 De Online Zeepwinkel | sitemap | rss