Etherische olie Grapefruit - EO011

Vorige Artikel 11 van 40 Volgende
€ 3,35 (inclusief 21% btw)

    ​​   

Botanisch INCI: Citrus Paradisi Peel Oil

Synoniemen: Pompelmoes, Pomelo.

Herkomst: Zuid- Afrika

Omschrijving: Pompelmoes, in Nederland bekend onder de Engelse naam Grapefruit, is een tot 10 meter hoge groenblijvende boom met glimmende bladeren en grote gele of roze vruchten. Grapefruit is vermoedelijk voor het eerst in Caribisch gebied gekweekt. Veel grapefruitplantages zijn nu te vinden in Californië, Florida, Brazilië en Israël.

Extractie: Grapefruit olie is verkregen via koude persing van de schil van deze citrusvrucht.

Toepassingen: Aromatherapie toepassingen en parfumindustrie.

Eigenschappen: Antiseptisch, antitoxisch, samentrekkend, bactericide en stimulerend op het lymfestelsel.

Werking / helpt bij: Hoofdpijn, jet lag, vermoeidheid, lusteloosheid, haargroei bevorderend, cellulitis, zwemmerseczeem, stijve spieren, oedeem, griep en in te zetten tijdens ontslakkingskuren.

Opgelet: Grapefruit olie is een fototoxische olie dat wil zeggen dat grapefruit op de huid onder invloed van zonlicht (UV- straling) voor bruine huidverkleuringen kan zorgen. 

CAS: 8016-20-4

SDS    TDS    IFRA    ALL    SPEC

Gastenboek

  • 18-09-2020 - vriendelijke bediening via telefoon
    levering op tijd ...  lees meer
  • 26-08-2020 - Giet zeep besteld. 21-08-2020
    Nu al alles binnen.en keurig verpakt. lees meer
  • 09-04-2020 - Ik bestel alweer ruim 1,5 jaar mijn spullen bij jullie...  lees meer
Plaats een bericht

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Aanbieding

Nieuwsflash

Blijf op de hoogte van:
Nieuwe & GRATIS producten
Tijdelijke aanbiedingen
Kortingen & Acties
Aanmelden
15 jaar ervaring
© 2007 - 2020 De Online Zeepwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel