Etherische olie Jasmijn Absolute - EO047

Vorige Artikel 12 van 40 Volgende
€ 34,95 (inclusief 21% btw)

    ​​   

Botanisch INCI: Jasminum Grandiflorum Flower Extract 

Synoniemen: Jasmijn, Spanish Jasmine, Royal Jasmine, Catalonian Jasmine.

Herkomst: Indië

Omschrijving: Jasmijn is een klimmende, bladverliezende struik tot wel 10 meter hoog, met geveerde bladeren en aromatische witte bloemen die de gehele zomer bloeien. De bloemenpluk vindt in de nacht en in de vroege ochtend plaats, omdat  zonlicht de geur nadelig kan beinvloeden en omdat belangrijke geurbestanddelen in zonlicht verdampen.

Extractie: Jasmijn olie is verkregen via de oplosextractie van de verse bloemen van de jasmijnstruik.

Toepassingen: Aromatherapie toepassingen, parfumindustrie en cosmetische producten.

Eigenschappen: Anti-depressivum, ontstekingsremmend, krampstillend, wondhelend en kalmerend.

Werking / helpt bij: Luchtwegontstekingen, huidverzorging voor de droge en /of vette huid, zwangerschapsstriae en spierpijn.

CAS: 84778-64-7

SDS    TDS    IFRA    ALL    SPEC

Gastenboek

  • 18-09-2020 - vriendelijke bediening via telefoon
    levering op tijd ...  lees meer
  • 26-08-2020 - Giet zeep besteld. 21-08-2020
    Nu al alles binnen.en keurig verpakt. lees meer
  • 09-04-2020 - Ik bestel alweer ruim 1,5 jaar mijn spullen bij jullie...  lees meer
Plaats een bericht

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Aanbieding

Nieuwsflash

Blijf op de hoogte van:
Nieuwe & GRATIS producten
Tijdelijke aanbiedingen
Kortingen & Acties
Aanmelden
15 jaar ervaring
© 2007 - 2020 De Online Zeepwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel