Etherische olie Patchoeli - EO025

Vorige Artikel 27 van 42 Volgende
€ 3,25 (inclusief 21% btw)

    ​​   

Botanisch INCI: Pogostemon Cablin Leaf Oil.

Synoniemen: Patchoeli, Patchouli, Puchaput.

Herkomst: Indonesie

Omschrijving: Patchoeli is een aromatische , vaste plant met driehoekige grote bladeren. In de zomer draagt deze tot 1 meter hoge plant wit / violette kleurige bloemen. Oorspronkelijk komt de plant uit India en Maleisie maar wordt tegenwoordig overal in het Verre Oosten gekweekt.

Extractie: Patchoeli is verkregen via stoomdestillatie van de gedroogde bladeren en bloemen.

Toepassingen: Aromatherapie toepassingen en parfumindustrie.

Eigenschappen: Antidepressivum, schimmeldodend, infectiebestrijdend, tonicum voor de aders, huidherstellend, kalmerend en stimulerend.

Werking / helpt bij: Stressgerelateerde klachten, uitputting, huidontstekingen, acne, roos en vet haar, oedeem en spataderen.

CAS: 8014-09-3

SDS    TDS    IFRA    ALL    SPEC

Gastenboek

  • 18-09-2020 - vriendelijke bediening via telefoon
    levering op tijd ...  lees meer
  • 26-08-2020 - Giet zeep besteld. 21-08-2020
    Nu al alles binnen.en keurig verpakt. lees meer
  • 09-04-2020 - Ik bestel alweer ruim 1,5 jaar mijn spullen bij jullie...  lees meer
Plaats een bericht

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Aanbieding

Nieuwsflash

Blijf op de hoogte van:
Nieuwe & GRATIS producten
Tijdelijke aanbiedingen
Kortingen & Acties
Aanmelden
15 jaar ervaring
© 2007 - 2020 De Online Zeepwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel