Stearinezuur - (cosmetisch) - OGR03

Vorige Artikel 23 van 27 Volgende
€ 3,10 (inclusief 21% btw)

   ​​  

Omschrijving: Stearinezuur (Stearic Acid) is een natuurlijk vetzuur uit katoenzaadolie. Dit "cosmetic grade"  stearinezuur is geschikt voor gebruik in cosmetische producten. Niet te verwarren met de minder zuivere en goedkopere variant welke we verkopen bij gronstoffen voor kaarsen.

Cosmetisch gebruik: Vergroot de stevigheid crémes en lotions en stabilisert deze.

Gebruik in zeep: Wordt gebruikt om deze stevig te maken en een zijdeachtige structuur met verzachtende eigenschappen te geven.

Gewicht: 100 g - 250 g - 500 g - 1 kg - 5 kg (emmer) - 25 kg (zak)

INCI: stearic acid

SDS    SPEC    TDS

Gastenboek

  • 18-09-2020 - vriendelijke bediening via telefoon
    levering op tijd ...  lees meer
  • 26-08-2020 - Giet zeep besteld. 21-08-2020
    Nu al alles binnen.en keurig verpakt. lees meer
  • 09-04-2020 - Ik bestel alweer ruim 1,5 jaar mijn spullen bij jullie...  lees meer
Plaats een bericht

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Aanbieding

Nieuwsflash

Blijf op de hoogte van:
Nieuwe & GRATIS producten
Tijdelijke aanbiedingen
Kortingen & Acties
Aanmelden
15 jaar ervaring
© 2007 - 2020 De Online Zeepwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel