SLSA - Sodium Lauryl Sulphoacetate (Natriumlaurylsulfoacetaat) - OGR25

Artikel 18 van 21
€ 9,99 (inclusief btw)
Terug naar overzicht
Gewicht:  Met Business Card excl. btw **
100 g = €     6,60
250 g = €   14,97
500 g = €   25,53
1 kg = €   44,96
5 kg = € 193,59 (€ 38,72 / kg)
25 kg = € 858,84 (€ 34,35 / kg)
 Maximale BC korting = 20% **

   ​​  

 

 

 

Omschrijving: Natrium Lauryl Sulfoacetaat is afgeleid van kokos- en palmolie; een veilige, huidvriendelijke oppervlakteactieve stof (schuimmiddel) voor zowel huid als haar. Deze milde, van planten afkomstige oppervlakteactieve stof creëert een rijk, luxueus schuim dat effectief oppervlakte-olie, vuil en bacteriën verwijdert zonder de gevoelige huid of haar uit te drogen.

Natriumlaurylsulfoacetaat (SLSA) heeft een zeer vergelijkbare naam als een van de meest voorkomende sulfaatingrediënten, natriumlaurylsulfaat (SLS), dus u kunt in de verleiding komen om het te vermijden. SLS is een goedkoper ingrediënt gemaakt in een laboratorium, terwijl SLSA is afgeleid van kokos- en palmolie.

>>Meer informatie

INCI: Sodium Lauryl Sulphoacetate

CAS: 1847-58-1

Gewicht: 100 g - 250 g - 500 g - 1 kg - 5 kg - 20 kg

Let op!! Dit is een irriterend middel voor huid, ogen en luchtwegen in zijn pure vorm.

   ​​  

SDS    SPEC    VEGAN-STATEMENT

© 2007 - 2026 SoapQueen Europe | sitemap | rss | bestelling herroepen