SLSA - Sodium Lauryl Sulphoacetate (Natriumlaurylsulfoacetaat) - OGR25

Vorige Artikel 10 van 10
€ 3,90 (inclusief btw)

   ​​  

Omschrijving: Natrium Lauryl Sulfoacetaat is afgeleid van kokos- en palmolie; een veilige, huidvriendelijke oppervlakteactieve stof (schuimmiddel) voor zowel huid als haar. Deze milde, van planten afkomstige oppervlakteactieve stof creëert een rijk, luxueus schuim dat effectief oppervlakte-olie, vuil en bacteriën verwijdert zonder de gevoelige huid of haar uit te drogen.

Natriumlaurylsulfoacetaat (SLSA) heeft een zeer vergelijkbare naam als een van de meest voorkomende sulfaatingrediënten, natriumlaurylsulfaat (SLS), dus u kunt in de verleiding komen om het te vermijden. SLS is een goedkoper ingrediënt gemaakt in een laboratorium, terwijl SLSA is afgeleid van kokos- en palmolie.

>>Meer informatie

INCI: Sodium Lauryl Sulphoacetate

CAS: 1847-58-1

Gewicht: 100 g - 250 g - 500 g - 1 kg - 5 kg - 20 kg

Let op!! Dit is een irriterend middel voor huid, ogen en luchtwegen in zijn pure vorm.

SDS    TDS

Nieuwsflash

Blijf op de hoogte van:
Nieuwe & GRATIS producten
Tijdelijke aanbiedingen
Kortingen & Acties
Aanmelden

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.
15 jaar ervaring
© 2007 - 2021 De Online Zeepwinkel | sitemap | rss