Palm olie - gefractioneerd (MCT) - cosmetisch - OBW066

Artikel 43 van 67
€ 5,75 (inclusief btw)

   ​​    

Omschrijving: Gefractioneerde palmolie van cosmetische kwaliteit. MCT = middellange keten triglyceriden. Let op!  Vaak wordt dit van palm afgeleide product aangeboden als afgeleid van kokosnoot olie, omdat de triglyceride samenstelling van gefractioneerde palm- en kokosnoot, bijna identiek is. Deze cosmetische olie, gefractioneerd (MCT), is echter palm-afgeleid. Het fractioneringsproces levert je een olie in vloeibare vorm, in tegenstelling tot geraffineerde kokosolie die bij kamertemperatuur een botervorm is.

Fabrikanten van persoonlijke verzorging gebruiken dit product graag vanwege de vloeibare vorm, omdat het gemakkelijker te hanteren is en het niet nodig is om te smelten, in tegenstelling tot wanneer u geraffineerde kokosolie gebruikt. Het is een super verzachtende en fantastische basisolie om uw formulering te dragen. Door het fractioneringsproces is het een zeer stabiele olie die daarom rigoureus kan worden verwerkt in formuleringen.

Productiewijze: Gemengd, ontgeurd, gefilterd.

Zuiverheid: Cosmetische kwaliteit.

Herkomst: Maleisië

Inhoud: 100 ml - 250 ml - 500 ml - 1 liter - 5 liter - 25 kg

Groothandel MCT olie: 5 kg - 25 kg - 100 kg - 250 kg - 500 kg - 1000 kg

Bulk: 200 kg - 1.000 kg

INCI: Caprylic / Capric Triglyceride Oil (contains Palm Kernel Oil)

CAS: 73398-61-5 / 65381-09-1

SDS    ALL    SPEC    PS    MFC (wordt momenteel geupdated)

Nieuwsflash

Blijf op de hoogte van:
Nieuwe & GRATIS producten
Tijdelijke aanbiedingen
Kortingen & Acties
Aanmelden

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.
© 2007 - 2024 De Online Zeepwinkel | sitemap | rss