Nieuwe producent

Aloë Vera extract / Kokosolie - OBW068

Vorige Artikel 5 van 63 Volgende
€ 6,75 (inclusief btw)

   ​​    

Omschrijving: Een mengsel van Aloë Vera extract gemengd met Kokos olie.

De vlezige bladeren van de plant bevatten een heldere, geleiachtige pulp. Deze `gel` heeft een sterke vochtvasthoudende en helende werking. Het wordt zelfs bij de behandeling van brandwonden gebruikt. De Aloë vera is een echte woestijnplant. Zij kan zeer goed tegen extreme droogte. Dit sterk geneeskrachtige plantensap verbindt zich ook gemakkelijk met vocht. Hierdoor is aloë vera zeer geschikt in cosmetica voor de verzorging van de vochtarme en droge huid.

Deze aangename zachte olie laat zich goed smeren en trek snel in. Beschermd het celmembraam van de huid en versnelt de vorming van nieuwe huidcellen. Bovendien heeft deze fantastische olie een antibacteriële en schimmeldodende werking.

Gebruik: Cosmetische producten, huidverzorging, aromatherapie.

Productiewijze: Gemengd.

Zuiverheid: Het is een food grade product, maar wordt door ons enkel verpakt en verkocht als cosmetische grondstof.

De 25 kg verpakking is verpakt op food grade niveau.

Herkomst: Centraal Zuid-Amerika

Inhoud: 100 ml - 250 ml - 500 ml - 1 liter - 5 liter - 25 kg

INCI: Aloe Barbadensis Leaf Extract, Caprylic/Capric Triglyceride (MCT)

CAS: 85507-69-3 / 94349-62-9; 73398-61-5 / 65381-09-1

% inclusion  INCI NameCAS Number
80 %Caprylic/Capric Triglyceride (MCT)73398-61-5 / 65381-09-1
20 %Aloe Barbadensis Leaf Extract85507-69-3 / 94349-62-9

 

SDS    SPEC     ALL    PS    MFC

Nieuwsflash

Blijf op de hoogte van:
Nieuwe & GRATIS producten
Tijdelijke aanbiedingen
Kortingen & Acties
Aanmelden

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.
15 jaar ervaring
© 2007 - 2022 De Online Zeepwinkel | sitemap | rss