Etherische olie Marjolein (Zoete) - EO039

Vorige Artikel 21 van 41 Volgende
€ 3,85 (inclusief 21% btw)

    ​​   

Botanisch INCI: Origanum Marjorana Leaf Oil

Herkomst: Egypte

Omschrijving: Wild geoogst van de sterk ruikende bossige plant. Marjolein is een kleine struik tot 30 cm hoog met kleine naar kamfer geurende blaadjes met witte bloemetjes in de zomer. De gehele plant is sterk aromatisch. De sterk ruikende, bossige plant van de zoete marjolein staat bekend om de amberkleurige bloemen die een houtachtig en toch kruidig aroma te produceren. Deze olie, geïntroduceerd door de oude Grieken, werd gebruikt in hun geuren en medicijnen. Het werkt goed tegen blauwe plekken, maar werkt ook als een supergeurbestanddeel. Het combineert prachtig met rozemarijn en kamille als je je eigen specifieke geur wilt creëren.

Extractie: Marjolein olie is verkregen via stoomdestillatie van de bloeiende plant.

Toepassingen: Aromatherapie toepassingen, voedingsindustrie, parfumindustrie, zepen en shampoos.

Eigenschappen:  Een houtachtig maar toch kruidig aroma. Geïntroduceerd in de wereld door oude Grieken. Overwegend gebruikt in geuren, maar een super ingrediënt om blauwe plekken aan te pakken.

Werking / helpt bij: Astma, sinusinfecties, bronchitis, kinkhoest, griep, vermoeidheid, spierpijnen en gewrichtspijnen.

CAS: 84082-58-6

SDS    TDS    IFRA    ALL    SPEC

Nieuwsflash

Blijf op de hoogte van:
Nieuwe & GRATIS producten
Tijdelijke aanbiedingen
Kortingen & Acties
Aanmelden

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.
15 jaar ervaring
© 2007 - 2021 De Online Zeepwinkel | sitemap | rss