Etherische olie Sinaasappel (Zoete) - EO024

Vorige Artikel 35 van 41 Volgende
€ 1,75 (inclusief 21% btw)

    ​​   

Botanisch INCI: Citrus Sinensis Peel Oil

Synoniemen: Zoete Sinaasappel, Citrus Aurantium Var Dulcis, Chinese Sinaasappel.

Herkomst: Italie

Omschrijving: De zoete sinaasappel groeit aan een kleine, groenblijvende boom, die afkomstig is uit China. De zoete sinaasappel wordt nu vooral in Californië, Florida en rond de Middellandse Zee gekweekt.

Extractie: Sinaasappel olie is verkregen via persing van de rijpe vruchtschil.

Toepassingen: Aromatherapie toepassingen en parfumindustrie.

Eigenschappen: Antidepressivum, antiseptisch, schimmeldodend, opbeurend en kalmerend.

Werking / helpt bij: Desinfecteren van de lucht, stress, bronchitis, griep, spastische darm, hartkloppingen, gebarsten huid en kloofjes. 

Opgelet: Sinaasappel olie is een fototoxische olie dat wil zeggen dat sinaasappel olie op de huid onder invloed van zonlicht (UV- straling) voor bruine huidverkleuringen kan zorgen. 

CAS: 97766-30-8

SDS    TDS    IFRA    ALL    SPEC

Gastenboek

  • 18-09-2020 - vriendelijke bediening via telefoon
    levering op tijd ...  lees meer
  • 26-08-2020 - Giet zeep besteld. 21-08-2020
    Nu al alles binnen.en keurig verpakt. lees meer
  • 09-04-2020 - Ik bestel alweer ruim 1,5 jaar mijn spullen bij jullie...  lees meer
Plaats een bericht

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Aanbieding

Nieuwsflash

Blijf op de hoogte van:
Nieuwe & GRATIS producten
Tijdelijke aanbiedingen
Kortingen & Acties
Aanmelden
15 jaar ervaring
© 2007 - 2020 De Online Zeepwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel