Etherische olie Mandarijn - EO031

Vorige Artikel 23 van 41 Volgende
€ 2,45 (inclusief 21% btw)

    ​​   

Botanisch INCI: Citrus Nobilis Peel Oil 

Synoniemen: Mandarijn, Citrus Reticulata Var., Mandarin, Tangerine.

Herkomst: Argentinie

Omschrijving: Mandarijn is een kleine boom tot 8 meter hoog met glimmende, langwerpige bladeren en witte bloemen. Oorspronkelijk komt de boom uit China maar tegenwoordig veel gekweekt rond de Middellandse Zee. De naam Mandarijn komt uit China waar het fruit als traditioneel cadeau aan de Mandarijnen ( de Chinese Notabelen ) werd gegeven.

Extractie: Mandarijn olie is verkregen via koude persing van de schil.

Toepassingen: Aromatherapie toepassingen en parfumindustrie.

Eigenschappen: Antiseptisch, licht krampstillend, lymfestimulerend en tonicum voor de spijsvertering.

Werking / helpt bij: Slapeloosheid, huidverzorging, littekens, menstruele krampen en spierkrampen. 

CAS: 84929-38-4

SDS    TDS    IFRA    ALL    SPEC

Gastenboek

  • 18-09-2020 - vriendelijke bediening via telefoon
    levering op tijd ...  lees meer
  • 26-08-2020 - Giet zeep besteld. 21-08-2020
    Nu al alles binnen.en keurig verpakt. lees meer
  • 09-04-2020 - Ik bestel alweer ruim 1,5 jaar mijn spullen bij jullie...  lees meer
Plaats een bericht

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Aanbieding

Nieuwsflash

Blijf op de hoogte van:
Nieuwe & GRATIS producten
Tijdelijke aanbiedingen
Kortingen & Acties
Aanmelden
15 jaar ervaring
© 2007 - 2020 De Online Zeepwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel