Etherische olie Geranium - EO010

Vorige Artikel 10 van 41 Volgende
€ 5,35 (inclusief 21% btw)

    ​​   

Botanisch INCI: Pelargonium Graveolens Flower Oil

Synoniemen: Geranium, Rozengeranium, Pelargonium.

Herkomst: Egypte

Omschrijving: Geranium is een tot 1,5 meter hoge, vaste plant. Eigenlijk heet de plant niet geranium, maar “Pelargonium”. Aangezien de naam Geranium inmiddels helemaal ingeburgerd is, blijven we de naam Geranium hanteren. Rond 1690 werd de pelargonium uit Zuid-Afrika in Europa ingevoerd. De Geranium wordt nu op grote schaal gekweekt in de landen rond de Middellandse Zee.

Extractie: Geranium olie is verkregen via stoomdestillatie van het bovenstre deel van de bloeiende plant.

Toepassingen: Aromatherapie toepassingen, parfumindustrie en huidverzorgingsproducten.

Eigenschappen: Ontstekingsremmend, anti-bacterieel, schimmeldodend, pijnverdovend, krampstillend, samentrekkend, wondhelend, alvleesklierstimulerend en lymfetonicum.

Werking / helpt bij: Acne, verbrandingen, gesprongen adertjes, huidontstekingen, huid- en nagelschimmels, zwemmerseczeem, stressproblemen en zenuwpijnen.

CAS: 8000-46-2

SDS    TDS    IFRA    ALL    SPEC

Gastenboek

  • 18-09-2020 - vriendelijke bediening via telefoon
    levering op tijd ...  lees meer
  • 26-08-2020 - Giet zeep besteld. 21-08-2020
    Nu al alles binnen.en keurig verpakt. lees meer
  • 09-04-2020 - Ik bestel alweer ruim 1,5 jaar mijn spullen bij jullie...  lees meer
Plaats een bericht

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Aanbieding

Nieuwsflash

Blijf op de hoogte van:
Nieuwe & GRATIS producten
Tijdelijke aanbiedingen
Kortingen & Acties
Aanmelden
15 jaar ervaring
© 2007 - 2020 De Online Zeepwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel