Soja olie - OBW020

Vorige Artikel 52 van 66 Volgende
€ 3,35 (inclusief btw)

   ​​   

Omschrijving: Sojaolie is een mooie zacht spreidende olie en is heel geschikt voor vocht regulerende emulsies, bodycrèmes en massageoliën. De olie is eigenlijk voor bijna elke huidtype geschikt en trekt snel in, waarna een aangenaam zacht huidgevoel achterblijft. Sojaolie is heel geschikt als badolie voor mensen met een droge tot zeer droge huid, gevoelige en  geïrriteerde huid. Regelmatig baden met deze olie heeft een herstellend effect. Deze olie is rijk aan de vitaminen A, B, D en E, talrijke mineralen, lecithine, phytosterolen, linolzuur. Voor elke huid is de olie voedend en cel opbouwend.

Productiewijze: Schroefpersing (60-95 °C), gefilterd, geraffineerd.

Zuiverheid: Het is een food grade product, maar wordt door ons enkel verpakt en verkocht als cosmetische grondstof.

De 25 kg verpakking is verpakt op food grade niveau.

Herkomst: Verenigde Staten

Inhoud: 100 ml - 250 ml - 500 ml - 1 liter - 5 liter - 25 kg

Groothandel Soja olie: 5 kg - 25 kg - 100 kg - 250 kg - 500 kg - 1000 kg

INCI: Glycine Soja Seed Oil

CAS: 8001-22-7

SDS    ALL    SPEC    PS    MFC

Nieuwsflash

Blijf op de hoogte van:
Nieuwe & GRATIS producten
Tijdelijke aanbiedingen
Kortingen & Acties
Aanmelden

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.
© 2007 - 2024 De Online Zeepwinkel | sitemap | rss