Etherische olie Kamfer - EO042

Vorige Artikel 14 van 41 Volgende
€ 1,95 (inclusief 21% btw)

    ​​   

Botanisch INCI: Cinnamomum Camphora Bark Oil

Synoniemen: Kamfer, Laurus Camphora, True camphor, Hon-Sho, Laurel Camphor, Gum Camphor, Japanese Camphor, Formosa Camphor.

Herkomst: China

Omschrijving: Kamfer is een groenblijvende boom en behoort tot de familie van de laurierachtige ( Lauraceae)  wordt tot 30 meter hoog heeft glimmende bladeren die sterk naar kamfer geuren, bleke geelgroene bloemen bloeien in de lente en zomer en gevolgd door donkerrood fruit.

Extractie: Kamfer olie is verkregen door stoomdestillatie van de kamferkristallen, het hout en de bladeren.

Toepassingen: Aromatherapie toepassingen, zeep, desinfecterende middelen en huishoudelijke producten.

Eigenschappen: Algemeen tonicum, ontstekingsremmend, antiseptisch, sterk pijnverdovend, anti-reumatisch, slijmoplossend, insectenwerend en huiddoorbloedend.

Werking / helpt bij: Bronchitis, huidverzorging bij acne en een vette huid, artritis, reuma en spierpijn. 

CAS: 92201-50-8/ 8022-91-1/ 8008-51-3

SDS    TDS    IFRA    ALL    SPEC

Gastenboek

  • 18-09-2020 - vriendelijke bediening via telefoon
    levering op tijd ...  lees meer
  • 26-08-2020 - Giet zeep besteld. 21-08-2020
    Nu al alles binnen.en keurig verpakt. lees meer
  • 09-04-2020 - Ik bestel alweer ruim 1,5 jaar mijn spullen bij jullie...  lees meer
Plaats een bericht

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Aanbieding

Nieuwsflash

Blijf op de hoogte van:
Nieuwe & GRATIS producten
Tijdelijke aanbiedingen
Kortingen & Acties
Aanmelden
15 jaar ervaring
© 2007 - 2020 De Online Zeepwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel