Etherische olie Tijm (witte) - (EO038) - tijdelijk EO051

Vorige Artikel 36 van 41 Volgende
€ 5,99 (inclusief 21% btw)

    ​​   

LET OP: De Witte Tijm EO038 is tijdelijk uitverkocht.

U kunt deze wel bestellen, maar ontvangt dan tijdelijk de Marokkaanse Tijm - EO051

Botanisch INCI: Thymus Vulgaris Oil​

CAS: 8007-46-7 

Technische documenten op aanvraag verkrijgbaar.

 

EO038 is halverwege november weer leverbaar.

Botanisch INCI: Thymus Vulgaris Oil​

Synoniemen: Witte Thijm, Linalol, Common Thyme.

Herkomst: Oostenrijk

Omschrijving: De Tijmfamilie is zeer uitgebreid deze bevat ongeveer 350 soorten kleine, altijdgroene en aromatische planten uit Europa en Azie. Tijm is een struikje tot 45 cm hoog met grijsgroen aromatisch blad en witte tot lichtpaarse bloemen. 

Extractie: Tijm olie is verkregen via stoomdestillatie van het bloeiende plant.

Toepassingen:  Aromatherapie toepassingen, parfumindustrie, mondverzorgingsproducten, zepen en voedingsmiddelen.

Eigenschappen: Anti-bacterieel, licht krampstillend, schimmeldodend, anti-viraal, immuun stimulerend en tonicum.

Werking / helpt bij: Bronchitis, kramphoest, neusverkoudheid, longontsteking, bacteriele en virale infecties, stress, vermoeidheid, acne, vette huid, wondjes en wratten, psoriasis en blaasonsteking.

CAS: 84929-51-1

SDS    TDS    IFRA    ALL    SPEC

Gastenboek

  • 18-09-2020 - vriendelijke bediening via telefoon
    levering op tijd ...  lees meer
  • 26-08-2020 - Giet zeep besteld. 21-08-2020
    Nu al alles binnen.en keurig verpakt. lees meer
  • 09-04-2020 - Ik bestel alweer ruim 1,5 jaar mijn spullen bij jullie...  lees meer
Plaats een bericht

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Aanbieding

Nieuwsflash

Blijf op de hoogte van:
Nieuwe & GRATIS producten
Tijdelijke aanbiedingen
Kortingen & Acties
Aanmelden
15 jaar ervaring
© 2007 - 2020 De Online Zeepwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel