Etherische olie Anijs (Steranijs) - EO035

Artikel 1 van 42 Volgende
€ 2,30 (inclusief 21% btw)

    ​​   

Botanisch INCI: Illicium Verum Fruit / Seed Oil

Synoniemen: Steranijs, Chinese Anijs.

Herkomst: Vietnam en China

Omschrijving: Anijs is een jaarlijkse vrucht van een boom of struik van minder dan een meter hoog, met fijne bladeren en witte bloemen. 

Extractie: Steranijs fruit / zaad olie wordt verkregen door stoomdestillatie van de vruchten en zaden. 

Toepassingen: Aromatherapie toepassingen, component in cosmetisch en farmaceutisch producten en voor culinair gebruik.

Eigenschappen: Antiseptisch, krampstillend, winderigheid, diureticum, slijmoplossend, maagversterkend, maagpijn en galactogogum.

Werking / helpt bij: Droge prikkelbaar hoest, bronchitis, kinkhoest, migraine, griep, verkoudheid, winderigheid, kolieken en zeurende pijn en menstruatiepijn.

CAS: 8007-70-3/ 84650-59-9

SDS    TDS    IFRA    ALL    SPEC

Gastenboek

  • 18-09-2020 - vriendelijke bediening via telefoon
    levering op tijd ...  lees meer
  • 26-08-2020 - Giet zeep besteld. 21-08-2020
    Nu al alles binnen.en keurig verpakt. lees meer
  • 09-04-2020 - Ik bestel alweer ruim 1,5 jaar mijn spullen bij jullie...  lees meer
Plaats een bericht

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Aanbieding

Nieuwsflash

Blijf op de hoogte van:
Nieuwe & GRATIS producten
Tijdelijke aanbiedingen
Kortingen & Acties
Aanmelden
15 jaar ervaring
© 2007 - 2020 De Online Zeepwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel