Etherische olie Palmarosa - EO028

Vorige Artikel 27 van 40 Volgende
€ 3,15 (inclusief 21% btw)

    ​​   

Botanisch INCI: Cymbopogon Martini Oil 

Synoniemen: Palmarosa, Cymbopogon Martinii Var. Motia, Cymbopogon Martinii Var. Sofia, Turkse Geranium.

Herkomst: India 

Omschrijving: Palmarosa behoort tot het geslacht van de geurige grassen, die vooral voorkomen in een tropisch klimaat. Tot deze familie van de grasachtige ( Poaceae ) behoren onder andere lemongrass, citronella, gembergras en veviver. Palmarosa is een tot 3 meter hoog gras met een slanke stengel en geurende bladeren met witte en donkerrood kleurende bloempluimen. Oorspronkelijk  komt de palmarosa uit Zuid Azie.

Extractie: Palmarosa olie is verkregen via stoomdestillatie van het verse of gedroogde gras.

Toepassingen: Aromatherapie toepassingen, parfumindustrie en smaakstof in tabak.

Eigenschappen: Antiseptisch, sterk schimmeldodend, sterk bacteriedodend, wondhelend, celstimulerend, hydraterend, verkoelend en ontstoppend op de lymfe.

Werking / helpt bij: Bronchitis, ontsteking van de holten, nerveuze vermoeidheid, huidverzorging voor een droge / gevoelige huid, acne eczeem, rimpels, littekens, cellulitis en blaasontsteking.

CAS: 84649-81-0

SDS    TDS    IFRA    ALL    SPEC

Gastenboek

  • 18-09-2020 - vriendelijke bediening via telefoon
    levering op tijd ...  lees meer
  • 26-08-2020 - Giet zeep besteld. 21-08-2020
    Nu al alles binnen.en keurig verpakt. lees meer
  • 09-04-2020 - Ik bestel alweer ruim 1,5 jaar mijn spullen bij jullie...  lees meer
Plaats een bericht

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Aanbieding

Nieuwsflash

Blijf op de hoogte van:
Nieuwe & GRATIS producten
Tijdelijke aanbiedingen
Kortingen & Acties
Aanmelden
15 jaar ervaring
© 2007 - 2020 De Online Zeepwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel