Etherische olie Rozemarijn - EO018

Vorige Artikel 29 van 41 Volgende
€ 2,65 (inclusief 21% btw)

    ​​   

Botanisch INCI: Rosmarinus Officinalis Leaf Oil

Synoniemen: Rozemarijn, Rosmarinus Coronarium.

Herkomst: Tunesie, Marokko

Omschrijving: Rozemarijn is een aromatische, altijd groene struik met rechtop gaande takken met naaldvormige blaadjes. De plant kan tot wel 1,5 meter hoog worden. Oorspronkelijk afkomstig uit de droge gebieden vooral aan de kust rond de Middellandse Zee. afkomstig uit de gebieden ron de Middellandse Zee. Rozemarijn groeit nu zowat over heel de wereld. De belangrijkste producenten van rozemarijnolie zijn Spanje, Frankrijk en Tunesië.

Extractie: Rozemarijn olie is verkregen via stoomdestillatie van de bloeiende plant.

Toepassingen: Aromatherapie toepassingen, parfumindustrie vooral in mannengeuren.

Eigenschappen: Slijmoplossend, schimmelbestrijdend, ontstekingswerend en krampstillend.

Werking / helpt bij: Luchtweginfecties, bronchitis, sinusitis, concentratie, acne, candida, vermoeidheid en spierklachten

CAS: 84604-14-8 / 8000-25-7

SDS    TDS    IFRA    ALL    SPEC

 

Gastenboek

  • 18-09-2020 - vriendelijke bediening via telefoon
    levering op tijd ...  lees meer
  • 26-08-2020 - Giet zeep besteld. 21-08-2020
    Nu al alles binnen.en keurig verpakt. lees meer
  • 09-04-2020 - Ik bestel alweer ruim 1,5 jaar mijn spullen bij jullie...  lees meer
Plaats een bericht

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Aanbieding

Nieuwsflash

Blijf op de hoogte van:
Nieuwe & GRATIS producten
Tijdelijke aanbiedingen
Kortingen & Acties
Aanmelden
15 jaar ervaring
© 2007 - 2020 De Online Zeepwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel