Etherische olie Citronella - EO007

Vorige Artikel 7 van 41 Volgende
€ 2,55 (inclusief 21% btw)

    ​​   

Botanisch INCI: Cymbopogon Winterianus Herb Oil

Synoniemen: Citronella

Herkomst: China en Indonesie 

Omschrijving: Citronella behoort tot de grasachtige familie Poaceae, evenals de Ceylon-citronella en de Java- Citronella behoren ze tot dit aromatische  grassoort dat wel 2 meter hoog kan worden. Oorspronkelijk komt de Citronella van het eiland Ceylon ( Sri Lanka).  Deze soort wordt tegenwoordig in alle tropische steden gekweekt, het meest nog op Java, in Vietnam en Argentinië.

Extractie: Citronella olie is verkregen via stoomdestillatie van het gedroogde blad.

Toepassingen: Aromaterapie toepassingen, huidverzorgingsproducten en insectenwerende middelen.

Eigenschappen: Antiseptisch, krampstillend, zweetbevorderend, muggenwerend en ontsteking-werend.

Werking / helpt bij: Vermoeidheid, verheldert de geest, artritis, reuma, griep en verkoudheid, hoofdpijn en spastische darm.

CAS: 8000-29-1

SDS    TDS    IFRA    ALL    SPEC

Nieuwsflash

Blijf op de hoogte van:
Nieuwe & GRATIS producten
Tijdelijke aanbiedingen
Kortingen & Acties
Aanmelden

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.
15 jaar ervaring
© 2007 - 2021 De Online Zeepwinkel | sitemap | rss