Nieuwsflash

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

  • 08-06-2017 - Inmiddels heb ik hier al een aantal bestellingen geplaatst en...  lees meer
  • 17-05-2017 - Wat een fijne winkel, heerlijke producten, perfecte verzending! Derde keer...  lees meer
  • 15-04-2017 - Een paar jaar geleden werd ik zakelijke klant met als...  lees meer
Plaats een bericht

Oliën, Boters & Wassen

>>>AANBIEDINGEN -50%

  • -25% KORTING

    - AANBIEDING - Soja Was -  Eco Soya Wax (cosmetisch) - CB-135 -  OBW021 (per 22,7 kg)
    - AANBIEDING - Soja Was - Eco Soya Wax (cosmetisch) - CB-135 - OBW021 (per 22,7 kg)

    -25 % KORTING!! Zo lang de voorraad strekt.Met Business Card v.a. € 2,15 / kg (excl. btw)Omschrijving: Deze soja was vlokken zijn een mix van hoofdzakelijk soja was met toevoeging van planten- oliën. Bevat geen paraffine of…

    € 128,25 € 96,18
  • UITVERKOOP -50% KORTING

    - AANBIEDING - Soja Was - Eco Soy Wax - 100% - Pillar Blend - OBW022
    - AANBIEDING - Soja Was - Eco Soy Wax - 100% - Pillar Blend - OBW022

    Dit product werd door de producent uit de handel gehaald. De laatste verpakkingen worden uitverkocht. OP = OPAlternatief: SQ Soja Was - korrels - hard - OBW058Omschrijving: Deze 100% zuivere soja wax van topkwaliteit mengt zeer…

    € 2,69 € 1,35
  • NIEUW

    - NIEUW - SQ Soja Was - korrels - hard - OBW058
    - NIEUW - SQ Soja Was - korrels - hard - OBW058

    Bevat geen paraffine of bijenwas en is speciaal gemaakt voor pijlerkaarsen en was melts. Deze was is geschikt voor verdere menging met olie oplosbare geuren en kleurstoffen. Biologisch afbreekbaar en veganistisch.

    € 2,99
  • NIEUW

    - NIEUW - SQ Soja Was - korrels - zacht - OBW057
    - NIEUW - SQ Soja Was - korrels - zacht - OBW057

    SQ soja was van eigen merk, bevat geen paraffine of bijenwas en is speciaal gemaakt voor containerkaarsen. Deze was is geschikt voor menging met olie oplosbare geuren en kleurstoffen. Biologisch afbreekbaar en veganistisch.

    € 2,99
  • NIEUW

    - NIEUW - Zonnebloemolie High Oleic - geraffineerd - OBW056
    - NIEUW - Zonnebloemolie High Oleic - geraffineerd - OBW056

    Rijk aan oliezuur en Omega 6, en vitamine A, B1, B2 en B6. Het is bijzonder nuttig als een vocht inbrengende olie voor de droge huid. De olie wordt zeer makkelijk opgenomen door de huid.

    € 2,25
  • Abrikozenpit olie - OBW001
    Abrikozenpit olie - OBW001

    Abrikoos kernel olie is rijk aan essentiële vetzuren, oliezuur en linolzuur, en staat bekend om haar vermogen de huid goed te voeden zonder een vettig gevoel te geven.

    € 5,25
  • Aloë vera Boter - OBW002
    Aloë vera Boter - OBW002

    Omschrijving: De vlezige bladeren van de plant bevatten een heldere, geleiachtige pulp. Deze `gel` heeft een sterke vochtvasthoudende en helende werking. Het wordt zelfs bij de behandeling van brandwonden gebruikt. De Aloë vera…

    € 5,25
  • Aloë Vera olie - OBW026
    Aloë Vera olie - OBW026

    Omschrijving: Een mengsel van Aloë Vera extract gemengd met Soja olie.

    De vlezige bladeren van de plant bevatten een heldere, geleiachtige pulp. Deze `gel` heeft een sterke vochtvasthoudende en helende werking. Het wordt zelfs…

    € 8,95
  • Amandel olie (zoete) - OBW025
    Amandel olie (zoete) - OBW025

    Rijk aan oliezuur en Omega 6, en vitamine A, B1, B2 en B6. Het is bijzonder nuttig als een vocht inbrengende olie voor de droge huid. De olie wordt zeer makkelijk opgenomen door de huid.

    € 2,75
  • Argan olie - ontgeurd - OBW003
    Argan olie - ontgeurd - OBW003

    Omschrijving: Argaanolie of Argan olie wordt verkregen door het persen van de pitten van de vruchten die aan de Arganboom, (Argania spinosa) groeien. De olie is rijk aan vitamine C en antioxidanten. Het is geliefd als probaat…

    € 16,35
  • Argan olie - Virgin - OBW004
    Argan olie - Virgin - OBW004

    Omschrijving: Arganolie wordt verkregen door het persen van de pitten van de vruchten die aan de Arganboom, (Argania spinosa) groeien. De olie is rijk aan vitamine C en antioxidanten. Het is geliefd als probaat middel in de strijd…

    € 15,95
  • Avocado boter - OBW038
    Avocado boter - OBW038

    Omschrijving: Onze Avocado boter wordt koud geperst uit de pit van de Avocado vrucht. Avocado boter is een milde, voedende, sterk hydraterende boter. Rijk aan vitamine A, B1, B2 en D, lecithine, kalium en vitamine E. De boter…

    € 8,25
  • Avocado olie - geraffineerd - OBW005
    Avocado olie - geraffineerd - OBW005

    ​​Omschrijving: Avocado olie wordt bereid uit de vrucht zelf, dat zeer rijk is aan eiwitten, lecithine en vitaminen A, B1, B2, B5 (Panthothenic zuur), D & E en een hoog gehalte aan oliezuur (64%). Dit, gecombineerd met zijn…

    € 4,95
  • Avocado olie - ongeraffineerd - OBW006
    Avocado olie - ongeraffineerd - OBW006

    ​​Omschrijving: Avocado olie wordt bereid uit de vrucht zelf, dat zeer rijk is aan eiwitten, lecithine en vitaminen A, B1, B2, B5 (Panthothenic zuur), D & E en een hoog gehalte aan oliezuur (64%). Dit, gecombineerd met zijn…

    € 5,45
  • Babassu noot boter / olie  - OBW040
    Babassu noot boter / olie - OBW040

    ​Omschrijving: De vruchten van de Babassupalm lijken op kleine Cocosnoten, ze groeien in clusters van enige dozijnen tot meerdere honderden. De vruchten rijpen tussen augustus en januari, als ze van de bomen vallen worden ze…

    € 7,99
  • Bijenwas - Beewax - korrels - geel - OBW048
    Bijenwas - Beewax - korrels - geel - OBW048

    ​Omschrijving: Deze gele bijenwas korrels van hoge zuiverheid zijn te gebruiken in kaarsen en melts. Deze was is niet ontgeurd.

    Zuiverheid: Industriele kwaliteit.

    Niet geschikt voor cosmetisch gebruik.

    Niet geschikt voor…

    € 4,55
  • Bijenwas - Beewax - korrels - wit (cosmetisch) - OBW047
    Bijenwas - Beewax - korrels - wit (cosmetisch) - OBW047

    Deze bijenwas korrels van hoge zuiverheid zijn te gebruiken in lipbalsem, zeep en cosmetische producten.
    Zuiverheid: Cosmetische kwaliteit

    € 4,75
  • Bijenwas - Beewax - korrels - wit (farmaceutisch) - OBW007
    Bijenwas - Beewax - korrels - wit (farmaceutisch) - OBW007

    Deze bijenwas korrels van de hoogste zuiverheid zijn te gebruiken in lipbalsem, zeep en cosmetische producten.

    € 7,35
  • Cacao Boter - OBW008
    Cacao Boter - OBW008

    Vaak aanbevolen voor huidaandoeningen zoals eczeem, psoriasis en dermatitis, niet alleen vanwege haar vocht inbrengende eigenschappen. Wordt gebruikt om de huid zacht en soepel te houden en is "de ultieme vocht inbrengende boter"

    € 5,95
  • Cacao Boter (Biologisch) - OBW046
    Cacao Boter (Biologisch) - OBW046

    Biologisch gecertificeerd. Vaak aanbevolen voor huidaandoeningen zoals eczeem, psoriasis en dermatitis. Cacaoboter wordt al eeuwenlang gebruikt om de huid zacht en soepel te houden en is "de ultieme vocht inbrengende boter`.

    € 6,99
  • Calendula olie / Goudsbloemolie - OBW029
    Calendula olie / Goudsbloemolie - OBW029

    Omschrijving: Een extract van de bloemen van Calendula officinalis L. (Fam. Asteraceae) gemengd in Zonnebloemolie met de verhouding van kruidenextract / olie 1:10 en extra toegevoegde vitamine E.

    INCI: Helianthus annuus Seed Oil,…

    € 9,35
  • Castor olie - OBW009
    Castor olie - OBW009

    Castorolie heeft de eigenschappen goed vocht in te brengen en is een olie dat goed te combineren is voor gemengd gebruik. Het wordt tevens vaak gebruikt voor het mengen van kleurpigmenten.

    € 3,75
  • Druivenpit olie - OBW028
    Druivenpit olie - OBW028

    Druivenpit olie is een drogende olie die goed door de huid wordt opgenomen. Deze olie geeft geen kleverig gevoel. Het kan gebruikt worden voor massage en als huidverzorging voor de gemengde, vette en onreine huid en bij acne.

    € 3,45
  • Frambozenzaad olie - ongeraffineerd - OBW055
    Frambozenzaad olie - ongeraffineerd - OBW055

    Omschrijving: Rubus idaeus Seed Oil is de vluchtige olie verkregen uit de zaden van de framboos, (Rubus idaeus). Framboos is een vaste plant die behoort tot de familie Rosaceae. Deze plant wordt ongeveer 2,5 meter hoog, heeft…

    € 12,25
  • Hennepzaad olie - ongeraffineerd / gefilterd - OBW035
    Hennepzaad olie - ongeraffineerd / gefilterd - OBW035

    Omschrijving: Hennep zaad olie in zijn puurste vorm! (niet te verwarren met geraffineerde en veel goedkopere hennepzaad olie) Onze Hennepzaad olie wordt koud geperst uit de zaden van de hennepplant, Cannabis sativa.…

    € 6,45
  • Jojoba olie (gouden) - OBW010
    Jojoba olie (gouden) - OBW010

    Omschrijving: Jojobaolie werkt bijna op dezelfde manier als de menselijke talg (olie). Jojoba olie beschikt tevens over antibacteriële eigenschappen, waardoor infecties voorkomen kunnen worden. Haar vermogen om vochtverlies te…

    € 12,49
  • Kokos noot boter / olie - OBW011
    Kokos noot boter / olie - OBW011

    Reraffineerde kokosolie (92 deg). Kokosolie is een uitstekende aanvulling voor uw huid. Het bevat vitamine E, wat helpt voor een intensieve hydratatie effect voor je gezicht en lichaam en revitaliseert uw huid. Het trekt gemakkeli

    € 3,25
  • Biologisch

    Kokos noot boter / olie - virgin (biologisch) - OBW027
    Kokos noot boter / olie - virgin (biologisch) - OBW027

    Topkwaliteit koudgeperste, heerlijk geurende biologische kokosolie (boter) waarvoor alleen jonge kokosnoten worden gebruikt waarvan de voedingswaarde (nog) maximaal is.

    € 6,99
  • Laurierbes boter / olie - OBW045
    Laurierbes boter / olie - OBW045

    Omschrijving: Laurus nobilis Fruit Oil is de vluchtige olie die wordt verkregen uit de vrucht van de Laurier, Laurus nobilis L., Lauraceae.Bewerking: Koud geperst en ongeraffineerd.

    INCI: Laurus nobilis Fruit Oil

    CAS:…

    € 9,95
  • Lijnzaad olie (farmaceutisch / food grade) - OBW030
    Lijnzaad olie (farmaceutisch / food grade) - OBW030

    Omschrijving: Lijnzaadolie wordt geperst uit vlaszaad. Het rendement is hoog. Uit 25 kg zaad komt 7 liter geelbruine olie. Belangrijk is dat de olie koud wordt geperst, om de waardevolle bestanddelen te behouden. Lijnzaadolie is…

    € 4,75
  • lipbalsem basis - 100% natuurlijk - OBW012
    lipbalsem basis - 100% natuurlijk - OBW012

    Omschrijving: Een transparant potje met schroefdeksel gevuld met 100% natuurlijke lipbalsem basis. Deze kan eenvoudig gesmolten worden in de magnetron. Hiervoor wel het deksel van het potje nemen.Men kan er dan zelf naar eigen…

    € 2,25
  • lipbalsem basis - OBW013
    lipbalsem basis - OBW013

    Omschrijving: Een transparant potje met schroefdeksel gevuld met lipbalsem basis. Deze kan eenvoudig gesmolten worden in de magnetron. Hiervoor wel het deksel van het potje nemen.Men kan er dan zelf naar eigen smaak bijvoorbeeld…

    € 1,95
  • Macadamia olie - OBW037
    Macadamia olie - OBW037

    Omschrijving: De Macadamiaboom werd in 1857 door Dr. John Macadam in Australië ontdekt. De altijdgroene boom kan tot 15 meter hoog en meer dan 50 jaar oud worden. Macadamia benodigt een vochtig subtropisch klimaat om zich goed te…

    € 4,99
  • Mango boter - geraffineerd - OBW014
    Mango boter - geraffineerd - OBW014

    Mangoboter wordt geraffineerd uit de pit van de mango. Mangoboter is rijk is aan vitamine A en E en aan allantoïne*, en behoort tot de niet-drogende oliën. Hij trekt langzaam in en maakt de huid strak en glad.

    € 5,65
  • Meloenzaad olie - OBW033
    Meloenzaad olie - OBW033

    Omschrijving: Meloen zaad olie is een rijke bron van vitamine C en omega 3 & 6 vetzuren. Deze olie wordt gewonnen uit de gedroogde zaden van een watermeloen.Melon zaad olie is geschikt voor alle huidtypes. Het is een lichte olie…

    € 7,95
  • Monoï olie / boter - OBW034
    Monoï olie / boter - OBW034

    Geraffineerde Kokosboter geparfumeerd met een aftreksel van de bloemblaadjes van de Gardenia.

    € 6,95
  • Neem olie - OBW015
    Neem olie - OBW015

    Omschrijving: Neem olie is een stroperige, sterk geurende en bruin gekleurde olie. Bij kamertemperatuur is de olie dik en stroperig. Na verwarmen tot ca. 35 °C wordt de olie vloeibaar. Neem olie wordt gewonnen door een koude…

    € 4,45
  • Olijf olie - Extra Virgin - OBW016
    Olijf olie - Extra Virgin - OBW016

    Omschrijving: Olijfolie is afkomstig van de eerste koude persing uit Andalusië.Olijfolie heeft het vermogen om vocht aan te trekken in de huid, en op hetzelfde moment te blijven `ademen`. Hierdoor kan de huid nog transpireren,…

    € 3,35
  • Palm boter / olie - 100% duurzaam - OBW041
    Palm boter / olie - 100% duurzaam - OBW041

    Deze duurzame palmolie wordt gewonnen uit de fruitpulp van 100% duurzaam geteelde palmbomen. De olie wordt geëxtraheerd door een mechanische persing, zonder gebruik van oplosmiddelen of andere chemische stoffen.

    € 2,45
  • Palmpit boter / olie - OBW032
    Palmpit boter / olie - OBW032

    Palmpit olie wordt gewonnen uit de pit van de vrucht van de organisch gecultiveerde palmboom. Extractie vindt plaats door mechanisch persen, zonder gebruik van oplosmiddelen of andere chemische stoffen.

    € 3,35
  • Perzikpit olie - OBW017
    Perzikpit olie - OBW017

    Omschrijving: Perzik Kernel Olie is zeer goed vergelijkbaar met de eigenschappen van abrikozen kernel olie. Het is een lichte olie die gemakkelijk geabsorbeerd wordt door de huid, waardoor deze zacht en fluwelig aan voelt. Het…

    € 3,95
  • Raapzaad olie -  geraffineerd - OBW042
    Raapzaad olie - geraffineerd - OBW042

    Omschrijving: Plantaardige olie die koudgeperst wordt uit raapzaden. (Brassica rapa L. syn. Brassica rapa ssp. oleifera)Let op: Niet te verwarren met de veel goedkopere koolzaadolie welke vaak als raapzaadolie verkocht…

    € 3,95
  • ECO - 100% zuiver

    Raapzaad was - Eco - cosmetisch - OBW053
    Raapzaad was - Eco - cosmetisch - OBW053

    Deze 100% zuivere en natuurlijke Raapzaadwas van topkwaliteit wordt geproduceerd door hydrogenering en verharding van Raapzaad olie. Deze was wordt steeds populairder omdat deze milieuvriendelijker is dan Amerikaanse Soja was.

    € 1,99
  • Raapzaad was - Mix - 100% natuurlijk - OBW054
    Raapzaad was - Mix - 100% natuurlijk - OBW054

    Deze 100% natuurlijke mix op basis van topkwaliteit Raapzaadwas wordt speciaal geproduceerd voor het vervaardigen van containerkaarsen. Deze was is ook geschikt voor het vervaardigen van geurmelts.

    € 2,45
  • Rozenbottel olie - geraffineerd - OBW050
    Rozenbottel olie - geraffineerd - OBW050

    Omschrijving: Rozenbottel is een bladverliezende struik die behoort tot de familie Rosaceae. Groeit tot 5 meter hoog, heeft het kleine stekels die de stengels beschermen en draagt en roze / witte bloemen. Rosa canina Fruit olie…

    € 19,55
  • Sesam zaad olie - geraffineerd - OBW036
    Sesam zaad olie - geraffineerd - OBW036

    Omschrijving: Sesamolie wordt ook wel “The Queen of Oils” genoemd. Sesamolie heeft een affiniteit met de huid, wordt heel makkelijk geabsorbeerd en zorgt voor een zachte en stralende huid. Deze olie kan ook worden gebruikt als…

    € 4,45
  • Sheaboter - geraffineerd - OBW018
    Sheaboter - geraffineerd - OBW018

    Een traditionele voedingsrijk product, het wordt al eeuwenlang gebruikt voor de behandeling van brandwonden, vlekken, eczeem, rimpels, striae, tekeningen en andere kleine huidaandoeningen. Rijk aan vitamine A en E.

    € 3,45
  • Biologisch

    Sheaboter - geraffineerd (biologisch) - OBW049
    Sheaboter - geraffineerd (biologisch) - OBW049

    Een traditionele voedingsrijk product, het wordt al eeuwenlang gebruikt voor de behandeling van brandwonden, vlekken, eczeem, rimpels, striae, tekeningen en andere kleine huid aandoeningen. Rijk aan vitamine A en E.

    € 4,05
  • Biologisch

    Sheaboter - ongeraffineerd (biologisch) - OBW019
    Sheaboter - ongeraffineerd (biologisch) - OBW019

    Een traditionele voedingsrijk product, het wordt al eeuwenlang gebruikt voor de behandeling van brandwonden, vlekken, eczeem, rimpels, striae, tekeningen en andere kleine huid aandoeningen. Rijk aan vitamine A en E.

    € 4,25
  • Soja olie - OBW020
    Soja olie - OBW020

    Omschrijving: Sojaolie is een mooie zacht spreidende olie en is heel geschikt voor vocht regulerende emulsies, bodycrèmes en massageoliën. De olie is eigenlijk voor bijna elke huidtype geschikt en trekt snel in, waarna een…

    € 2,75
  • Soja Was -  Eco Soya Wax - Anti-frost - CB-Advanced -  OBW051
    Soja Was - Eco Soya Wax - Anti-frost - CB-Advanced - OBW051

    23-11-16: Dit artikel werd door de producent uit de handel gehaald en is niet meer verkrijgbaar.Omschrijving: Deze soja was heeft een laag smeltpunt en is zeer geschikt voor geurkaarsjes in potjes of glaasjes. De was geeft een…

    € 2,65
  • Soja Was -  Eco Soya Wax (cosmetisch) - CB-135 -  OBW021
    Soja Was - Eco Soya Wax (cosmetisch) - CB-135 - OBW021

    Omschrijving: Deze soja was vlokken zijn een mix van hoofdzakelijk soja was met toevoeging van planten- oliën. Bevat geen paraffine of bijenwas. Deze was is speciaal gemaakt voor massagekaarsen maar kan ook gebruikt worden in…

    € 2,45
  • UITVERKOOP

    Soja Was - Eco Soya Wax - Kleurvast - CB-Xcel -  OBW052
    Soja Was - Eco Soya Wax - Kleurvast - CB-Xcel - OBW052

    Dit product werd door de producent uit de handel gehaald.

    De laatste verpakkingen worden uitverkocht. OP = OPOmschrijving: Deze soja was heeft een laag smeltpunt en is geproduceerd volgens een nieuwe technologie waardoor deze was…

    € 2,65
  • Tarwekiem olie -  geraffineerd - OBW043
    Tarwekiem olie - geraffineerd - OBW043

    Omschrijving: Tarwekiemolie wordt gewonnen door koude persing van kiemende tarwekorrels, die 13% olie bevatten. De olie is rijk aan bestanddelen die ook in het menselijk lichaam voorkomen.Tarwekiemolie is zeer rijk aan vitamine E…

    € 4,95
  • Tarwekiem olie -  ongeraffineerd - OBW044
    Tarwekiem olie - ongeraffineerd - OBW044

    Omschrijving: Tarwekiemolie wordt gewonnen door koude persing van kiemende tarwekorrels, die 13% olie bevatten. De olie is rijk aan bestanddelen die ook in het menselijk lichaam voorkomen.Tarwekiemolie is zeer rijk aan vitamine E…

    € 4,75
  • Theunisbloem olie - OBW023
    Theunisbloem olie - OBW023

    Omschrijving: Wordt gebruikt in zeep en helpt tegen droge huid. De belangrijkste eigenschap van theunisbloem olie is het voeden van de huid, doordat het een hoog gehalte heeft aan gamma-linoleenzuur (essentiële vetzuren).…

    € 12,95
  • Walnoten olie / Walnoot olie - OBW039
    Walnoten olie / Walnoot olie - OBW039

    Omschrijving: De Walnootboom is jong snel en oud langzaam groeiend en kan tot 600 jaar oud worden. Niet alleen de vruchten en de daaruit gewonnen olie zijn begeerd, ook het hout is waardevol en behoort tot de edele houtsoorten. De…

    € 5,99
  • Zoete Amandel olie - OBW025
    Zoete Amandel olie - OBW025

    Rijk aan oliezuur en Omega 6, en vitamine A, B1, B2 en B6. Het is bijzonder nuttig als een vocht inbrengende olie voor de droge huid. De olie wordt zeer makkelijk opgenomen door de huid.

    € 2,75

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Aanbieding

  • 100% Versheid Garantie
  • CHECK Het Product van de Week!
  • Extra Kortingen
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.