Nieuwsflash

Blijf op de hoogte van:
Nieuwe & GRATIS producten
Tijdelijke aanbiedingen
Kortingen & Acties
Aanmelden

Gastenboek

  • 30-11-2017 - Superservice, super snelle verzending, altijd zeer tevreden. lees meer
  • 18-11-2017 - Van harte bedankt en ook warme douche voor jullie voor...  lees meer
  • 28-09-2017 - Vriendelijk bedankt voor de snelle levering van mijn spulletjes, die...  lees meer
Plaats een bericht

Oliën

  • Abrikozenpit olie - OBW001
    Abrikozenpit olie - OBW001

    Abrikoos kernel olie is rijk aan essentiële vetzuren, oliezuur en linolzuur, en staat bekend om haar vermogen de huid goed te voeden zonder een vettig gevoel te geven.

    € 5,25
  • Aloë Vera olie - OBW026
    Aloë Vera olie - OBW026

    Omschrijving: Een mengsel van Aloë Vera extract gemengd met Soja olie.

    De vlezige bladeren van de plant bevatten een heldere, geleiachtige pulp. Deze `gel` heeft een sterke vochtvasthoudende en helende werking. Het wordt zelfs…

    € 8,95
  • Amandel olie (zoete) - OBW025
    Amandel olie (zoete) - OBW025

    Rijk aan oliezuur en Omega 6, en vitamine A, B1, B2 en B6. Het is bijzonder nuttig als een vocht inbrengende olie voor de droge huid. De olie wordt zeer makkelijk opgenomen door de huid.

    € 2,75
  • Argan olie - ontgeurd - OBW003
    Argan olie - ontgeurd - OBW003

    Omschrijving: Argaanolie of Argan olie wordt verkregen door het persen van de pitten van de vruchten die aan de Arganboom, (Argania spinosa) groeien. De olie is rijk aan vitamine C en antioxidanten. Het is geliefd als probaat…

    € 16,35
  • Argan olie - Virgin - OBW004
    Argan olie - Virgin - OBW004

    Omschrijving: Arganolie wordt verkregen door het persen van de pitten van de vruchten die aan de Arganboom, (Argania spinosa) groeien. De olie is rijk aan vitamine C en antioxidanten. Het is geliefd als probaat middel in de strijd…

    € 15,95
  • Avocado olie - geraffineerd - OBW005
    Avocado olie - geraffineerd - OBW005

    ​​Omschrijving: Avocado olie wordt bereid uit de vrucht zelf, dat zeer rijk is aan eiwitten, lecithine en vitaminen A, B1, B2, B5 (Panthothenic zuur), D & E en een hoog gehalte aan oliezuur (64%). Dit, gecombineerd met zijn…

    € 4,95
  • Avocado olie - ongeraffineerd - OBW006
    Avocado olie - ongeraffineerd - OBW006

    ​​Omschrijving: Avocado olie wordt bereid uit de vrucht zelf, dat zeer rijk is aan eiwitten, lecithine en vitaminen A, B1, B2, B5 (Panthothenic zuur), D & E en een hoog gehalte aan oliezuur (64%). Dit, gecombineerd met zijn…

    € 5,45
  • Babassu noot boter / olie  - OBW040
    Babassu noot boter / olie - OBW040

    ​Omschrijving: De vruchten van de Babassupalm lijken op kleine Cocosnoten, ze groeien in clusters van enige dozijnen tot meerdere honderden. De vruchten rijpen tussen augustus en januari, als ze van de bomen vallen worden ze…

    € 7,99
  • Calendula olie / Goudsbloemolie - OBW029
    Calendula olie / Goudsbloemolie - OBW029

    Omschrijving: Een extract van de bloemen van Calendula officinalis L. (Fam. Asteraceae) gemengd in Zonnebloemolie met de verhouding van kruidenextract / olie 1:10 en extra toegevoegde vitamine E.

    INCI: Helianthus annuus Seed Oil,…

    € 9,35
  • Castor olie - OBW009
    Castor olie - OBW009

    Castorolie heeft de eigenschappen goed vocht in te brengen en is een olie dat goed te combineren is voor gemengd gebruik. Het wordt tevens vaak gebruikt voor het mengen van kleurpigmenten.

    € 3,75
  • Druivenpit olie - OBW028
    Druivenpit olie - OBW028

    Druivenpit olie is een drogende olie die goed door de huid wordt opgenomen. Deze olie geeft geen kleverig gevoel. Het kan gebruikt worden voor massage en als huidverzorging voor de gemengde, vette en onreine huid en bij acne.

    € 3,45
  • Frambozenzaad olie - ongeraffineerd - OBW055
    Frambozenzaad olie - ongeraffineerd - OBW055

    Omschrijving: Rubus idaeus Seed Oil is de vluchtige olie verkregen uit de zaden van de framboos, (Rubus idaeus). Framboos is een vaste plant die behoort tot de familie Rosaceae. Deze plant wordt ongeveer 2,5 meter hoog, heeft…

    € 12,25
  • Hennepzaad olie - ongeraffineerd / gefilterd - OBW035
    Hennepzaad olie - ongeraffineerd / gefilterd - OBW035

    Omschrijving: Hennep zaad olie in zijn puurste vorm! (niet te verwarren met geraffineerde en veel goedkopere hennepzaad olie) Onze Hennepzaad olie wordt koud geperst uit de zaden van de hennepplant, Cannabis sativa.…

    € 6,45
  • Jojoba olie (gouden) - OBW010
    Jojoba olie (gouden) - OBW010

    Omschrijving: Jojobaolie werkt bijna op dezelfde manier als de menselijke talg (olie). Jojoba olie beschikt tevens over antibacteriële eigenschappen, waardoor infecties voorkomen kunnen worden. Haar vermogen om vochtverlies te…

    € 12,49
  • Lijnzaad olie (farmaceutisch / food grade) - OBW030
    Lijnzaad olie (farmaceutisch / food grade) - OBW030

    Omschrijving: Lijnzaadolie wordt geperst uit vlaszaad. Het rendement is hoog. Uit 25 kg zaad komt 7 liter geelbruine olie. Belangrijk is dat de olie koud wordt geperst, om de waardevolle bestanddelen te behouden. Lijnzaadolie is…

    € 4,75
  • Macadamia olie - OBW037
    Macadamia olie - OBW037

    Omschrijving: De Macadamiaboom werd in 1857 door Dr. John Macadam in Australië ontdekt. De altijdgroene boom kan tot 15 meter hoog en meer dan 50 jaar oud worden. Macadamia benodigt een vochtig subtropisch klimaat om zich goed te…

    € 4,99
  • Meloenzaad olie - OBW033
    Meloenzaad olie - OBW033

    Omschrijving: Meloen zaad olie is een rijke bron van vitamine C en omega 3 & 6 vetzuren. Deze olie wordt gewonnen uit de gedroogde zaden van een watermeloen.Melon zaad olie is geschikt voor alle huidtypes. Het is een lichte olie…

    € 7,95
  • Monoï olie / boter - OBW034
    Monoï olie / boter - OBW034

    Geraffineerde Kokosboter geparfumeerd met een aftreksel van de bloemblaadjes van de Gardenia.

    € 6,95
  • Neem olie - OBW015
    Neem olie - OBW015

    Omschrijving: Neem olie is een stroperige, sterk geurende en bruin gekleurde olie. Bij kamertemperatuur is de olie dik en stroperig. Na verwarmen tot ca. 35 °C wordt de olie vloeibaar. Neem olie wordt gewonnen door een koude…

    € 4,45
  • Olijf olie - Extra Virgin - OBW016
    Olijf olie - Extra Virgin - OBW016

    Omschrijving: Olijfolie is afkomstig van de eerste koude persing uit Andalusië.Olijfolie heeft het vermogen om vocht aan te trekken in de huid, en op hetzelfde moment te blijven `ademen`. Hierdoor kan de huid nog transpireren,…

    € 4,25
  • Palm boter / olie - 100% duurzaam - OBW041
    Palm boter / olie - 100% duurzaam - OBW041

    Deze duurzame palmolie wordt gewonnen uit de fruitpulp van 100% duurzaam geteelde palmbomen. De olie wordt geëxtraheerd door een mechanische persing, zonder gebruik van oplosmiddelen of andere chemische stoffen.

    € 2,45
  • Palmpit boter / olie - OBW032
    Palmpit boter / olie - OBW032

    Palmpit olie wordt gewonnen uit de pit van de vrucht van de organisch gecultiveerde palmboom. Extractie vindt plaats door mechanisch persen, zonder gebruik van oplosmiddelen of andere chemische stoffen.

    € 3,35
  • Perzikpit olie - OBW017
    Perzikpit olie - OBW017

    Omschrijving: Perzik Kernel Olie is zeer goed vergelijkbaar met de eigenschappen van abrikozen kernel olie. Het is een lichte olie die gemakkelijk geabsorbeerd wordt door de huid, waardoor deze zacht en fluwelig aan voelt. Het…

    € 3,95
  • Raapzaad olie -  geraffineerd - OBW042
    Raapzaad olie - geraffineerd - OBW042

    Omschrijving: Plantaardige olie die koudgeperst wordt uit raapzaden. (Brassica rapa L. syn. Brassica rapa ssp. oleifera)Let op: Niet te verwarren met de veel goedkopere koolzaadolie welke vaak als raapzaadolie verkocht…

    € 3,95
  • Rozenbottel olie - geraffineerd - OBW050
    Rozenbottel olie - geraffineerd - OBW050

    Omschrijving: Rozenbottel is een bladverliezende struik die behoort tot de familie Rosaceae. Groeit tot 5 meter hoog, heeft het kleine stekels die de stengels beschermen en draagt en roze / witte bloemen. Rosa canina Fruit olie…

    € 19,55
  • Sesam zaad olie - geraffineerd - OBW036
    Sesam zaad olie - geraffineerd - OBW036

    Omschrijving: Sesamolie wordt ook wel “The Queen of Oils” genoemd. Sesamolie heeft een affiniteit met de huid, wordt heel makkelijk geabsorbeerd en zorgt voor een zachte en stralende huid. Deze olie kan ook worden gebruikt als…

    € 4,45
  • Soja olie - OBW020
    Soja olie - OBW020

    Omschrijving: Sojaolie is een mooie zacht spreidende olie en is heel geschikt voor vocht regulerende emulsies, bodycrèmes en massageoliën. De olie is eigenlijk voor bijna elke huidtype geschikt en trekt snel in, waarna een…

    € 2,75
  • Tarwekiem olie -  geraffineerd - OBW043
    Tarwekiem olie - geraffineerd - OBW043

    Omschrijving: Tarwekiemolie wordt gewonnen door koude persing van kiemende tarwekorrels, die 13% olie bevatten. De olie is rijk aan bestanddelen die ook in het menselijk lichaam voorkomen.Tarwekiemolie is zeer rijk aan vitamine E…

    € 4,95
  • Tarwekiem olie -  ongeraffineerd - OBW044
    Tarwekiem olie - ongeraffineerd - OBW044

    Omschrijving: Tarwekiemolie wordt gewonnen door koude persing van kiemende tarwekorrels, die 13% olie bevatten. De olie is rijk aan bestanddelen die ook in het menselijk lichaam voorkomen.Tarwekiemolie is zeer rijk aan vitamine E…

    € 4,75
  • Theunisbloem olie - OBW023
    Theunisbloem olie - OBW023

    Omschrijving: Wordt gebruikt in zeep en helpt tegen droge huid. De belangrijkste eigenschap van theunisbloem olie is het voeden van de huid, doordat het een hoog gehalte heeft aan gamma-linoleenzuur (essentiële vetzuren).…

    € 12,95
  • Walnoten olie / Walnoot olie - OBW039
    Walnoten olie / Walnoot olie - OBW039

    Omschrijving: De Walnootboom is jong snel en oud langzaam groeiend en kan tot 600 jaar oud worden. Niet alleen de vruchten en de daaruit gewonnen olie zijn begeerd, ook het hout is waardevol en behoort tot de edele houtsoorten. De…

    € 5,99
  • Zoete Amandel olie - OBW025
    Zoete Amandel olie - OBW025

    Rijk aan oliezuur en Omega 6, en vitamine A, B1, B2 en B6. Het is bijzonder nuttig als een vocht inbrengende olie voor de droge huid. De olie wordt zeer makkelijk opgenomen door de huid.

    € 2,75

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Aanbieding

  • 100% Versheid Garantie
  • CHECK Het Product van de Week!
  • Extra Kortingen
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.