Castor olie - koudgeperst (biologisch) - OBW067

Vorige Artikel 19 van 61 Volgende
€ 3,99 (inclusief btw)

   ​​    

Omschrijving: Deze koud geperste en biologische olie van dit eeuwenoude gewas wordt gebruikt in talloze industriële en cosmetische formuleringen. Het hoge oliegehalte van Castorzaad levert een robuuste olie die dient als een super smeermiddel, hydrator. Vanwege de wateroplosbare eigenschappen is het een superbasis voor etherische oliën. Het wordt om deze reden vaak gebruikt in badbruis producten, omdat het zich heerlijk in uw badwater verspreidt en er geen olieringen rond uw badkuip achterblijven. Het is een veelgebruikt ingrediënt in zeep en haarverzorging om je haar een echte glans te geven.

Herkomst: India

Productiewijze: Koud geperst

Inhoud: 100 ml - 250 ml - 500 ml - 1 liter - 5 liter - 25 kg

Bulk: 200 kg - 1.000 kg

INCI: Ricinus Communis Seed

CAS: 8001-79-4

SDS    ALL    SPEC    PS    MFC

Nieuwsflash

Blijf op de hoogte van:
Nieuwe & GRATIS producten
Tijdelijke aanbiedingen
Kortingen & Acties
Aanmelden

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.
15 jaar ervaring
© 2007 - 2021 De Online Zeepwinkel | sitemap | rss