ECO VRIENDELIJK

SQ Eco Raapzaad Was - cosmetisch - extra hard - 100% puur & natuurlijk - OBW053

Vorige Artikel 50 van 61 Volgende
€ 3,75 (inclusief btw)

   ​​    

Omschrijving: Deze 100% zuivere en natuurlijke SQ Eco Raapzaadwas van eigen merk, wordt geproduceerd door hydrogenering en verharding van Raapzaad olie. Raapzaad of Koolzaad is een helder geel bloeiende plant uit de mosterd of kool familie. De zonnige, heldere kleur is een vertrouwd gezicht in Groot-Brittannië en Frankrijk, dat grote delen van de landbouwgrond in de lente en de zomer maanden bedekt.

De Europese Raapzaadwas wordt steeds populairder omdat deze nog milieuvriendelijker is dan de Amerikaanse tegenhanger,  Soja was. Bovendien is de prijs ook een flink stuk lager. Raapzaad was moet een minder lange weg afleggen waardoor de transportkosten lager zijn. Raapzaadwas wordt verbouwd op akkers die meerdere jaren braak liggen om gewasziekes te voorkomen.

Deze raapzaadwas bestaat uit kleine ronde crème kleurige pastilles welke handiger in gebruik zijn dan vlokken.

Deze was is extra hard en wordt met een zeer laag percentage gebruikt om een cosmetisch product harder te maken of als natuurlijke vervanger voor paraffine in cosmetische producten.

Let op: Omwille van de harde kristal structuur zal de was indien puur of teveel gebruikt, gaan zwellen in de stolfase.

Deze was is NIET geschikt voor het maken van kaarsen zonder te mengen met een basis was.

Gebruik bijvoorbeeld 5 tot 10% van deze Raapzaadwas voor het harder maken van onze 100% natuurlijk lip balsem basis - OBW012.

Voor container kaarsen en melts adviseren we de Raapzaad Was - korrels - cosmetisch - 100% zuiver - OBW073.

  • Geproduceerd in EU volgens EU normen.
  • Geformuleerd uit materialen waarvan de raffinage geschiedenis volledig traceerbaar is.
  • Bevat geen stoffen die in contact met dieren of GMO-producten komen in geen enkel stadium van de productie ervan.
  • Bevat geen resterende oplosmiddelen volgens richtlijnen CPMP / ICH283 / 95.
  • Is niet voor onszelf of namens ons op dieren getest.

Zuiverheid: Cosmetische kwaliteit

Niet geschikt voor inwendig gebruik of inname.

 

 

Smeltpunt: 68°C
Stolpunt: 52
Viscosityeit bij 100°C: 11,6
Doorlaatbaarheid bij 25°C: 4
Kleur: crème

CAS: 8002.13.9

INCI: Brassica Campestris (Rapeseed) Seed Oil

Verpakking: 250 g - 500 g - 1 kg - 5 kg - 10 kg - 25 kg

Bulk: vraag een prijsofferte voor grotere afnames.

SDS   TDS

Nieuwsflash

Blijf op de hoogte van:
Nieuwe & GRATIS producten
Tijdelijke aanbiedingen
Kortingen & Acties
Aanmelden

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.
15 jaar ervaring
© 2007 - 2021 De Online Zeepwinkel | sitemap | rss