Sesam zaad olie - geraffineerd - OBW036

Vorige Artikel 46 van 63 Volgende
€ 4,30 (inclusief btw)

   ​​   

Omschrijving: Sesamolie wordt ook wel “The Queen of Oils” genoemd. Sesamolie heeft een affiniteit met de huid, wordt heel makkelijk geabsorbeerd en zorgt voor een zachte en stralende huid. Deze olie kan ook worden gebruikt als een natuurlijke zonnebescherming. 

Sesam olie heeft ook anti-kanker eigenschappen en het is bewezen dat het de groei van melanomen remt. Het heeft ook genezende eigenschappen. Het bevordert de genezing van littekens en wonden, door het stimuleren van een gezonde cel regeneratie.
Sesamolie dringt makkelijk door de poriën van de huid. Dit is een belangrijke eigenschap, omdat het zo de in olie oplosbare onzuiverheden afvoert via het lymfestelsel en de bloedbaan, zodat het lichaam ze kan elimineren. Dit betekent dat de Sesam olie geweldig is voor het ontgiften van de huid. Vooral in gevallen van acne, eczeem of psoriasis. Door de antibacteriële werking zal deze olie je huid kalmeren de ontsteking verminderen. Het is een sterke anti-oxidant die helpt de vrije radicalen te neutraliseren.
Al deze eigenschappen maakt het een 3-in-1 product van de huidverzorging – schoonmaken, vocht inbrengen en genezen.

Sesam olie u!

Productiewijze: Schroefpersing (60-95 °C), gefilterd, geraffineerd.

Zuiverheid: Het is een food grade product, maar wordt door ons enkel verpakt en verkocht als cosmetische grondstof.

De 25 kg verpakking is verpakt op food grade niveau.

Herkomst: Mexico

Inhoud: 100 ml - 250 ml - 500 ml - 1 liter - 5 liter - 25 kg

INCI: Sesamum Indicum Seed Oil 

CAS: 8008-74-0

SDS    ALL    SPEC    PS    MFC

Nieuwsflash

Blijf op de hoogte van:
Nieuwe & GRATIS producten
Tijdelijke aanbiedingen
Kortingen & Acties
Aanmelden

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.
15 jaar ervaring
© 2007 - 2022 De Online Zeepwinkel | sitemap | rss