Jojoba olie (gouden) - OBW010

Artikel 27 van 67
€ 7,45 (inclusief btw)

   ​​   

Omschrijving: Jojobaolie werkt bijna op dezelfde manier als de menselijke talg (olie). Jojobaolie beschikt tevens over antibacteriële eigenschappen, waardoor infecties voorkomen kunnen worden. Haar vermogen om vochtverlies te voorkomen maakt Jojobaolie ideaal voor gebruik op een droge huid, eczeem en andere huidproblemen.

Productiewijze: Koude persing (50 °C), gefilterd, ongeraffineerd.

Zuiverheid: Cosmetische kwaliteit.

Herkomst: Israël

Inhoud: 100 ml - 250 ml - 500 ml - 1 liter - 5 liter - 25 kg

Groothandel Jojoba olie: 5 kg - 25 kg - 100 kg - 250 kg - 500 kg - 1000 kg

INCI: Simmondsia Chinensis Seed Oil

CAS: 90045-98-0

SDS    SPEC     ALL    PS    MFC

Nieuwsflash

Blijf op de hoogte van:
Nieuwe & GRATIS producten
Tijdelijke aanbiedingen
Kortingen & Acties
Aanmelden

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.
© 2007 - 2024 De Online Zeepwinkel | sitemap | rss