-50% KORTING

- AANBIEDING - Etherische olie Sinaasappel (Bittere) - EO030 - KH0753 - 10 ml

Vorige Artikel 2 van 2
€ 5,65 € 2,82 (inclusief btw)

    ​​   

In verband met onze versheid garantie wordt dit artikel of deze batch uitverkocht met 50% KORTING.

Er is ook een nieuwe productie leverbaar aan de normale prijs.

Houdbaarheid: +/- 12 maanden

Inhoud: 10 ml

Let op!! Slechts beperkte voorraad. OP = OP

DEZE ARTIKELEN KUNNEN NIET GERUILD OF RETOUR GESTUURD WORDEN!

Botanisch INCI: Citrus Aurantium Peel Oil Expressed

Synoniemen: Bittere Sinaasappel, Sevilla Orange, Citrus Vulgaris

Herkomst: Dominica / Mexico 

Omschrijving: De bittere sinaasappelboom is een tot 10 m hoge groenblijvende boom, afkomstig uit Indië en China. In vergelijking met de zoete sinaasappel is de bittere kleiner, en meer hartvormig. De boom groeit vooral in de gebieden rond de Middellandse Zee, Californië en Zuid-Amerika.

Extractie: Bittere sinaasappel olie is verkregen via persing van de schil.

Toepassingen: Aromatherapie toepassingen en parfumindustrie.

Eigenschappen:  Kalmerend, pijnstillend, ontstekingwerend, antiseptisch en antibacterieel.

Werking / helpt bij: Aften, Bronchitis, verkoudheid, nerveuze spanningen en stress.

Opgelet: Bittere sinaasappel olie is fototoxisch dat wil zeggen dat als de olie op de huid in aanraking komt met zonlicht (UV- straling of zonnebank) er bruine huidverkleurigen kunnen ontstaan. Dus na gebruik van deze olie  op de huid via een massage of bad zonlicht een paar uur vermijden.

CAS: 72968-50-4

SDS    IFRA    ALL    SPEC    PS

Nieuwsflash

Blijf op de hoogte van:
Nieuwe & GRATIS producten
Tijdelijke aanbiedingen
Kortingen & Acties
Aanmelden

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.
15 jaar ervaring
© 2007 - 2022 De Online Zeepwinkel | sitemap | rss