-50% KORTING

- AANBIEDING - Groene Koffie olie - koud geperst - OBW063 - KH0907 - 100 ml

Artikel 1 van 3 Volgende
€ 24,92 € 12,46 (inclusief btw)
UITVERKOCHT

   ​​   

In verband met onze versheid garantie wordt dit artikel of deze batch uitverkocht met 50% KORTING.

Er is ook een nieuwe productie leverbaar aan de normale prijs.

Houdbaarheid: +/- 12 maanden

Inhoud: 10 ml

Let op!! Slechts beperkte voorraad. OP = OP

DEZE ARTIKELEN KUNNEN NIET GERUILD OF RETOUR GESTUURD WORDEN!

Omschrijving: 100% natuurlijke en zuivere koffie olie verkregen uit de woilde koffie plant. Wilde koffie planten worden tussen 9 en 12 m hoog en hebben een open vertakkingssysteem. De bladeren zijn tegenovergesteld, eenvoudig elliptisch tot langwerpig, 6-12 cm lang en 4-8 cm breed, glanzend donkergroen. De bloemen zijn wit, hebben een diameter van 10-15 mm en groeien in axillaire clusters. De zaden bevinden zich in een steenvrucht met een diameter van 10-15 mm, die fel rood tot paars rijpt en meestal twee zaden bevat. Deze zaden zijn bedekt met twee membranen; de buitenste wordt de "perkamenten laag" genoemd en de binnenste wordt de "zilveren huid" genoemd.

Men heeft slechts een hele kleine hoeveelheid nodig, absorbeert snel, is niet vet is geschikt voor alle huidtypes. Ook voor schilferige-, gevoelige- en rijpere huidtypes.

Toepassingen:

  • Drager olie in aromatherapie-toepassingen.
  • Basis component die wordt gebruikt in cosmetische producten.
  • Gebruik in de voedingsindustrie.

Wordt geacht de volgende eigenschappen te hebben: Anti-oxidant, anti-aging, verzachtend, diuretisch, stimulerend.

Wordt als nuttig beschouwd voor: Helpt de eigen elasticiteit en tonus van de huid te herstellen. Eczeem, Psoriasis, Cellulitis, Acne en andere huidaandoeningen; droog, broos en beschadigd Haar en rimpels, donkere cirkel en gezwollen ogen.

Zuiverheid: Het is een food grade product, maar wordt door ons enkel verpakt en verkocht als cosmetische grondstof.

Herkomst: Brazillië

Productiewijze: Koud geperst uit de bonen van de Coffeeplant, Coffea arabica L., Rubiaceae.

Inhoud: 100 ml

INCI: Coffea Arabica Seed Oil

CAS: 84650-00-0 / 8001-67-0  

SDS    TDS    SPEC    ALL

Nieuwsflash

Blijf op de hoogte van:
Nieuwe & GRATIS producten
Tijdelijke aanbiedingen
Kortingen & Acties
Aanmelden

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.
15 jaar ervaring
© 2007 - 2021 De Online Zeepwinkel | sitemap | rss