NIEUW

- NIEUW - Kokosolie (Palm afgeleid) - gefractioneerd - cosmetisch (MCT) - OBW066

Vorige Artikel 3 van 62 Volgende
€ 4,75 (inclusief btw)

 

                                                                                                                             ​​   

Omschrijving: Gefractioneerde Kokosolie van cosmetische kwaliteit. MCT = middellange keten triglyceriden. Velen bieden dit van palm afgeleide product aan als afgeleid van kokosnoot, omdat de triglyceride samenstelling van gefractioneerde palm- en kokosnoot, bijna identiek is.

Deze cosmetische kokosolie, gefractioneerd (MCT), is echter palm-afgeleid. Het fractioneringsproces levert je een olie in vloeibare vorm, in tegenstelling tot geraffineerde kokosolie die bij kamertemperatuur een botervorm is.

Fabrikanten van persoonlijke verzorging gebruiken dit product graag vanwege de vloeibare vorm, omdat het gemakkelijker te hanteren is en het niet nodig is om te smelten, in tegenstelling tot wanneer u geraffineerde kokosolie gebruikt. Het is een super verzachtende en fantastische basisolie om uw formulering te dragen. Door het fractioneringsproces is het een zeer stabiele olie die daarom rigoureus kan worden verwerkt in formuleringen.

 

Herkomst: Malaysia

Productiewijze: Gefractioneerd

Inhoud: 100 ml - 250 ml - 500 ml - 1 liter - 5 liter - 25 kg

Bulk: 200 kg - 1.000 kg

INCI: Caprylic / Capric Triglyceride Oil (contains Palm Kernel Oil)

CAS: 73398-61-5 / 65381-09-1

SDS    ALL    SPEC

Nieuwsflash

Blijf op de hoogte van:
Nieuwe & GRATIS producten
Tijdelijke aanbiedingen
Kortingen & Acties
Aanmelden

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.
15 jaar ervaring
© 2007 - 2021 De Online Zeepwinkel | sitemap | rss