Etherische olie Marjolein (Spaanse) - EO039

Vorige Artikel 21 van 41 Volgende
€ 3,85 (inclusief 21% btw)

    ​​   

Botanisch INCI: Thymus Mastichina Flower Oil​

Synoniemen: Wilde Marjolein, Spaanse Tijm.

Herkomst: Spanje

Omschrijving: Spaanse Marjolein is eigenlijk een tijmsoort. Deze spaanse marjolein is een kleine struik tot 30 cm hoog met kleine naar kamfer geurende blaadjes met witte bloemetjes in de zomer. De gehele plant is sterk aromatisch. De plant groeit vooral in Spanje en Portugal. 

Extractie: Spaanse marjolein olie is verkregen via stoomdestillatie van de bloeiende plant.

Toepassingen: Aromatherapie toepassingen, voedingsindustrie, parfumindustrie, zepen en shampoos.

Eigenschappen: Stimuleert de slijmvliezen, antiseptisch, anti-bacterieel, stimulerend en slijmoplossend.

Werking / helpt bij: Astma, sinusinfecties, bronchitis, kinkhoest, griep, vermoeidheid, spierpijnen en gewrichtspijnen.

CAS: 84837-14-9

SDS    TDS    IFRA    ALL    SPEC

Gastenboek

  • 18-09-2020 - vriendelijke bediening via telefoon
    levering op tijd ...  lees meer
  • 26-08-2020 - Giet zeep besteld. 21-08-2020
    Nu al alles binnen.en keurig verpakt. lees meer
  • 09-04-2020 - Ik bestel alweer ruim 1,5 jaar mijn spullen bij jullie...  lees meer
Plaats een bericht

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Aanbieding

Nieuwsflash

Blijf op de hoogte van:
Nieuwe & GRATIS producten
Tijdelijke aanbiedingen
Kortingen & Acties
Aanmelden
15 jaar ervaring
© 2007 - 2020 De Online Zeepwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel