Frambozenzaad olie - ongeraffineerd - OBW055

Vorige Artikel 12 van 33 Volgende
€ 12,25 (inclusief 21% btw)

   ​​   

Omschrijving: Rubus idaeus Seed Oil is de vluchtige olie verkregen door koude persing van de zaden van de framboos, (Rubus idaeus). Framboos is een vaste plant die behoort tot de familie Rosaceae. Deze plant wordt ongeveer 2,5 meter hoog, heeft veervormig samengestelde bladeren en produceert bloemen in haar tweede jaar van groei. De vrucht wordt geoogst als deze een dieprode kleur heeft. Dan zijn de vruchten zijn rijpste en zoetste.

Algemene toepassingen: 

  • Medicinale en farmaceutische toepassingen.
  • Aromatherapie toepassingen
  • Geurcomponent in parfums en cosmetica
  • Voedingsindustrie gebruik

Aromatherapie gebruik:

  • Beschouwd als de volgende eigenschappen te hebben: Conditionerend, goede smeerolie, anti-inflammatoire werking, anti-oxidant en hydraterend.
  • Beschouwd behulpzaam te zijn bij: Huiduitslag, eczeem, zon beschadigde of verouderende huid, artritis en jicht.

Herkomst: Canada

Productiewijze: koud geperst en ongeraffineerd 

INCI: Rubus Idaeus Seed Oil

Inhoud: 100 ml - 250 ml - 500 ml - 1 liter - 5 liter

CAS: 84929-76-0

SDS    TDS

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Nieuwsflash

Blijf op de hoogte van:
Nieuwe & GRATIS producten
Tijdelijke aanbiedingen
Kortingen & Acties
Aanmelden
15 jaar ervaring
© 2007 - 2021 De Online Zeepwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel