Stearinezuur - (cosmetisch) - OGR03

Vorige Artikel 10 van 11 Volgende
€ 3,10 (inclusief btw)

   ​​  

Omschrijving: Stearinezuur (Stearic Acid) is een natuurlijk vetzuur uit raapzaad olie. Dit "cosmetic grade"  stearinezuur is geschikt voor gebruik in cosmetische producten. Niet te verwarren met de minder zuivere en goedkopere variant welke we verkopen bij gronstoffen voor kaarsen.

Cosmetisch gebruik: Vergroot de stevigheid crémes en lotions en stabilisert deze.

Gebruik in zeep: Wordt gebruikt om deze stevig te maken en een zijdeachtige structuur met verzachtende eigenschappen te geven.

Gewicht: 100 g - 250 g - 500 g - 1 kg - 5 kg (emmer) - 25 kg (zak)

INCI: stearic acid

SDS    SPEC    TDS

Nieuwsflash

Blijf op de hoogte van:
Nieuwe & GRATIS producten
Tijdelijke aanbiedingen
Kortingen & Acties
Aanmelden

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.
15 jaar ervaring
© 2007 - 2021 De Online Zeepwinkel | sitemap | rss