Avocado olie - ongeraffineerd - OBW006

Vorige Artikel 8 van 36 Volgende
€ 5,60 (inclusief btw)

   ​​   

Omschrijving: Avocado olie wordt bereid uit de vrucht zelf, dat zeer rijk is aan eiwitten, lecithine en vitaminen A, B1, B2, B5 (Panthothenic zuur), D & E en een hoog gehalte aan oliezuur (64%). Dit, gecombineerd met zijn palmitinezuur inhoud (11%), maakt het een stabiele olie. Avocado olie is bekend om het vermogen om de huid te voeden zonder een vettig gevoel. De vocht inbrengende en revitaliserende eigenschappen worden gebruikt voor zeer droge, grauwe, gevoelige of ontstoken huid en eczeem.

Productiewijze: Koude persing (50 °C), gefilterd. 

Herkomst: Zuid-Afrika

Zuiverheid: Het is een food grade product, maar wordt door ons enkel verpakt en verkocht als cosmetische grondstof.

De 25 kg verpakking is verpakt op food grade niveau.

INCI: Persea Gratissima Oil

Inhoud: 100 ml - 250 ml - 500 ml - 1 liter - 5 liter - 25 liter

CAS: 8024-32-6

SDS    ALL    SPEC    PS    MFC

Nieuwsflash

Blijf op de hoogte van:
Nieuwe & GRATIS producten
Tijdelijke aanbiedingen
Kortingen & Acties
Aanmelden

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.
15 jaar ervaring
© 2007 - 2021 De Online Zeepwinkel | sitemap | rss