Etherische olie Ylang Ylang (gemengd) - EO048

Vorige Artikel 7 van 7
€ 3,25 (inclusief 21% btw)

    ​​   

Botanisch: cananga odorata

Familie: anonaceae

Gebruikt deel: de bloem 

Ylang Ylang is een tot 20 meter hoge tropische boom, afkomstig uit Indonesië en de Filippijnen. Momenteel zijn Madagaskar en de Comoren de voornaamste producenten van ylang-ylang-olie.

Gebruik:

Verstuiven – bad – massage - cosmetica

Emotioneel:

Negatief: zich afschermen van anderen – angst voor lichaams- en/of emotionele bindingen

Positief: overgave – genieten – geborgenheid - sensualtiteit

INCI:  Cananga odorata Flower Oil (75,5%), parfum (24,5%)

SDS    TDS    IFRA    ALL    SPEC

Gastenboek

  • 14-11-2020 - Super tevreden, goed kwaliteit en toch goedkoop omdat je ook...  lees meer
  • 18-09-2020 - vriendelijke bediening via telefoon
    levering op tijd ...  lees meer
  • 26-08-2020 - Giet zeep besteld. 21-08-2020
    Nu al alles binnen.en keurig verpakt. lees meer
Plaats een bericht

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Aanbieding

Nieuwsflash

Blijf op de hoogte van:
Nieuwe & GRATIS producten
Tijdelijke aanbiedingen
Kortingen & Acties
Aanmelden
15 jaar ervaring
© 2007 - 2020 De Online Zeepwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel